AfterDawn: IT-alan uutiset

Oculus paljasti uudet VR-lasit – Pelata voi missä vain

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 27.9.2018 07:19

Oculus paljasti uudet VR-lasit – Pelata voi missä vain Facebookin omistama virtuaalilasikehittäjä Oculus on esitellyt uuden sukupolven lasinsa. Oculus Quest -nimiset lasit tulevat markkinoille ensi vuoden keväällä, joten kehittäjillä on reippaasti aikaa tuottaa niille räätälöityjä pelejä.
Langattomiin Oculus Quest -laseihin sekä niiden mukana toimitettaviin käsiohjaimiin on sisällytetty sijaintipaikannus, joten niiden käyttö ei vaadi ulkoisia sensoreita ja pelata voi melkein missä vain. Sijainnin määritys on toteutettu Quest-lasin etupaneelin kulmiin sijoitettujen neljän laajakulmaisen kameran avulla.

Koska Oculus Quest -lasit ovat langattomat, sisältävät ne akkun sekä kaikki tarvittavat laskentapiirit. Lasien mukana toimitetaan myös yli 50 peliä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto