Oculus paljasti uudet VR-lasit – Pelata voi missä vain

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 27.9.2018 07:19

Oculus paljasti uudet VR-lasit – Pelata voi missä vain Facebookin omistama virtuaalilasikehittäjä Oculus on esitellyt uuden sukupolven lasinsa. Oculus Quest -nimiset lasit tulevat markkinoille ensi vuoden keväällä, joten kehittäjillä on reippaasti aikaa tuottaa niille räätälöityjä pelejä.
Langattomiin Oculus Quest -laseihin sekä niiden mukana toimitettaviin käsiohjaimiin on sisällytetty sijaintipaikannus, joten niiden käyttö ei vaadi ulkoisia sensoreita ja pelata voi melkein missä vain. Sijainnin määritys on toteutettu Quest-lasin etupaneelin kulmiin sijoitettujen neljän laajakulmaisen kameran avulla.

Koska Oculus Quest -lasit ovat langattomat, sisältävät ne akkun sekä kaikki tarvittavat laskentapiirit. Lasien mukana toimitetaan myös yli 50 peliä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto