AfterDawn: IT-alan uutiset

Fortniten kuudes kausi toi mukanaan lemmikkejä, näkymättömyyskiviä ja leijuvan saaren

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 27.9.2018 13:56

Fortniten kuudes kausi toi mukanaan lemmikkejä, näkymättömyyskiviä ja leijuvan saaren Fortniten kuudes kausi alkaa tänään ja tuo mukanaan läjän uutta pelatavaa jälleenn.
Uusi kausi tarkoittaa tietysti myös uutta Battle passia. Passissa on jälleen 100 uutta tasoa, joita suorittamalla ansaitsee uusia skinejä, emoteja, liitimiä, latausruutuja, spraymaaleja sekä hakkuja. Uutuutena uudelle kaudella passissa ovat lobbyssa soiva musiikki, lemmikit sekä lelut. Battle pass maksaa 950 v-bucksia, joka euroissa vastaa noin kymmentä euroa.
Pelin karttaan on tullut myös muutoksia. Uusia nimettyjä paikkoja ei ole tullut, mutta uusia mielenkiinnon kohteita on lisätty. Huomattavin on kartan järven keskeltä noussut kelluva saari, jonka mysteerit varmasti mietityttävät Fortnite-yhteisöä jatkossa. Lisäksi kartalle on lisätty esimerkiksi maissipellot sekä kummituslinna. Kuudes kausi sijoittuu Halloweenin ympärille, joten luvassa on varmasti paljon aiheeseen liittyvää materiaalia myös jatkossa. Onhan kauden teemakin pimeyden nousu (Darkness Rises).

Uusia aseita Epic Games ei esitellyt vielä tässä päivityksessä uudelle kaudelle, mutta niitäkin on varmasti tulossa. Uutena peliin kuitenkin tulevat varjokivet (Shadow Stones), jotka antavat pelaajalle hetkellisesti näkymättömyyden. Näkymättömyyden aikana ei kuitenkaan voi käyttää aseita, joten kyseessä on ennemminkin epäedullisesta taistelusta pakoon lähtemiseen tarkoitettu esine. Osa aseista on taas "laitettu hyllylle" pelin tasapainottamiseksi. Poistuneita aseita ovat: Impulse Grenade, Suppressed Submachine Gun, Light Machine Gun, Bouncer, sekä Remote Explosives. Päivityksessä on mukana myös kosolti korjattuja bugeja sekä paranneltuja peliääniä.

Katso traileri alta:

Tägit: Fortnite
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä (16.10.2018 10:39)
Digitaalisten sisältöjen luomiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehitykseen erikoistunut Adobe on paljastanut Max-kehittäjätapahtumassaan uutta tietoa Project Aero -ohjelmistotuotteesta, jonka ....
Microsoftin perustaja menehtyi syöpään Microsoftin perustaja menehtyi syöpään (16.10.2018 10:22)
Bill Gatesin kanssa ohjelmistoyhtiö Microsoftin perustanut Paul Allen on kuollut 65-vuotiaana. Allen paljasti ennen kuolemaansa sairastavansa non-Hodgkinin lymfoomaa ja saavansa hoitoa siihen. ....
DNA päivittää 4G-verkkoa – Turkulaisille, tamperelaisille ja helsinkiläisille nopeammat yhteydet DNA päivittää 4G-verkkoa – Turkulaisille, tamperelaisille ja helsinkiläisille nopeammat yhteydet (15.10.2018 11:21)
DNA on kertonut päivittävänsä Helsingin, Turun ja Tampereen talousalueiden 4G-verkon kapasiteetti. Toimenpiteillä ennakoidaan tulevaa siirtymää 5G-aikakauteen. 4G-verkon päivitysten myötä tiedonsiirtonopeudet ....
Samsung avasi salaisuuksia – Taiteltava älypuhelin on kehitteillä Samsung avasi salaisuuksia – Taiteltava älypuhelin on kehitteillä (15.10.2018 11:07)
Teknofiilien märkien päiväunien kohteena on ollut älypuhelin, jota voisi taitella vapaasti. Yksi askel uudenlaisia laitteita kohti voidaan ottaa jo tänä vuonna, sillä Samsungin mobiiliyksikön ....
Pokemon Gosta tuli realistisempi Androidillakin Pokemon Gosta tuli realistisempi Androidillakin (15.10.2018 10:51)
Pokemon Gon Android-pelaajilla saattaa olla tulevaisuudessa yksi syy vähemmän kytkeä AR-kokemus pois päältä, sillä peliä kehittävä Niantic on ilmoittanut päivittävänsä sovelluksen ARCore-yhteensopivaksi. ....

Uutisarkisto