Fortniten kuudes kausi toi mukanaan lemmikkejä, näkymättömyyskiviä ja leijuvan saaren

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 27.9.2018 13:56

Fortniten kuudes kausi toi mukanaan lemmikkejä, näkymättömyyskiviä ja leijuvan saaren Fortniten kuudes kausi alkaa tänään ja tuo mukanaan läjän uutta pelatavaa jälleenn.
Uusi kausi tarkoittaa tietysti myös uutta Battle passia. Passissa on jälleen 100 uutta tasoa, joita suorittamalla ansaitsee uusia skinejä, emoteja, liitimiä, latausruutuja, spraymaaleja sekä hakkuja. Uutuutena uudelle kaudella passissa ovat lobbyssa soiva musiikki, lemmikit sekä lelut. Battle pass maksaa 950 v-bucksia, joka euroissa vastaa noin kymmentä euroa.
Pelin karttaan on tullut myös muutoksia. Uusia nimettyjä paikkoja ei ole tullut, mutta uusia mielenkiinnon kohteita on lisätty. Huomattavin on kartan järven keskeltä noussut kelluva saari, jonka mysteerit varmasti mietityttävät Fortnite-yhteisöä jatkossa. Lisäksi kartalle on lisätty esimerkiksi maissipellot sekä kummituslinna. Kuudes kausi sijoittuu Halloweenin ympärille, joten luvassa on varmasti paljon aiheeseen liittyvää materiaalia myös jatkossa. Onhan kauden teemakin pimeyden nousu (Darkness Rises).

Uusia aseita Epic Games ei esitellyt vielä tässä päivityksessä uudelle kaudelle, mutta niitäkin on varmasti tulossa. Uutena peliin kuitenkin tulevat varjokivet (Shadow Stones), jotka antavat pelaajalle hetkellisesti näkymättömyyden. Näkymättömyyden aikana ei kuitenkaan voi käyttää aseita, joten kyseessä on ennemminkin epäedullisesta taistelusta pakoon lähtemiseen tarkoitettu esine. Osa aseista on taas "laitettu hyllylle" pelin tasapainottamiseksi. Poistuneita aseita ovat: Impulse Grenade, Suppressed Submachine Gun, Light Machine Gun, Bouncer, sekä Remote Explosives. Päivityksessä on mukana myös kosolti korjattuja bugeja sekä paranneltuja peliääniä.Katso traileri alta:

Tägit: Fortnite
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Jaatko Netflixin muiden kanssa? Ei hätää, vaikka yhtiö etsii ratkaisuja pulmaan Jaatko Netflixin muiden kanssa? Ei hätää, vaikka yhtiö etsii ratkaisuja pulmaan (21.10.2019 21:04)
Yhtä kauan kuin Netflix on ollut merkittävä suoratoistopalvelu, ovat käyttäjät jakaneet palvelun kirjautumistietoja perheen tai kaveripiirin välillä. Netflixiä asia ei ole liiemmin kiristänyt, ....
Vuotaneet kuvat vahvistavat PlayStation 5:n prototyypin ulkonäön Vuotaneet kuvat vahvistavat PlayStation 5:n prototyypin ulkonäön (21.10.2019 20:30)
Sonyn viidennen sukupolven pelikonsoli on tulossa markkinoille ensi vuonna. Tässä vaiheessa laitteesta tiedetään tietysti vielä kovin vähän, sillä julkaisuun on todennäköisesti vielä noin vuosi aikaa. ....
Sadan tunnin akkukesto: arvostelussa Sennheiserin langattomat GSP 370 -pelikuulokkeet Sadan tunnin akkukesto: arvostelussa Sennheiserin langattomat GSP 370 -pelikuulokkeet (21.10.2019 20:14)
GSP 370:t ovat tunnetun kuulokevalmistajan ehkä vähän vähemmän tunnetun pelilaiteosaston uusin tuotos. Sennheiserin langattomat uutuuskuulokkeet lupaavat loistavaa äänenlaatua ja jopa sadan ....
Päivän diili: Huippulaadukas 144hz pelinäyttö isossa alennuksessa, vain 159 euroa! Päivän diili: Huippulaadukas 144hz pelinäyttö isossa alennuksessa, vain 159 euroa! (21.10.2019 20:03)
Tänään taitaa olla uutta pelinäyttöä haikailevan onnen päivä! Päivän diiliksi olemme valinneet tällä kertaa Benq:n Zowie-sarjan pelinäytön, joka tarjoaa 144 hertsin peli-iloa erittäin edulliseen hintaan. ....
Apple yrittää kehittää iPhonen korvaajan – Ei tiedä vielä miksi sitä haluttaisiin ostaa Apple yrittää kehittää iPhonen korvaajan – Ei tiedä vielä miksi sitä haluttaisiin ostaa (21.10.2019 18:28)
Bloomberg peesaa tuoreessa jutussaan analyytikko Ming-Chi Kuota, jonka mukaan Apple olisi julkaisemassa usean vuoden ajan kehitteillä olleet AR-lasit ensi vuonna. Lasien ensiesiintyminen voisi ....

Uutisarkisto