AfterDawn: IT-alan uutiset

Palvelunestohyökkäys häirinnyt viranomaisten verkkopalveluita

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 25.9.2018 16:34 Kommentteja (1)

Palvelunestohyökkäys häirinnyt viranomaisten verkkopalveluita

Palvelunestohyökkäys on häirinnyt tänään useita palveluita Suomessa.
Hyökkäys on alustavan selvityksen mukaan alkanut tiistaina 25.9.2018 kello 13.00. Hyökkäyksen kohteena on ollut Suomi.fi-tunnistuspalvelu, jonka seurauksena tunnistusta palveluissaan käyttävät Poliisi ja Kela ovat kärsineet myös häiriöistä.
Väestörekisterikeskus kertoo verkkosivuillaan, että toimenpiteisiin on ryhdytty ja tunnistuspalvelu pyritään palauttamaan toimintakuntoon mahdollisimman pian. Myös lukuisissa viranomaisten, kuten Kelan, Poliisin sekä verohallinnon puhelinpalveluissa on ollut häiriöitä päivän mittaan, mutta niiden häiriöiden on ilmoitettu olevan jo ohitse. Myös Finnair kertoi Twitterissä ongelmista puhelinlinjoillaan.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

126.9.2018 09:09

ryzät taas vauhdissa, airiston tutkinnan häirintää..


Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto