AfterDawn: IT-alan uutiset

Palvelunestohyökkäys häirinnyt viranomaisten verkkopalveluita

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 25.9.2018 16:34 Kommentteja (1)

Palvelunestohyökkäys häirinnyt viranomaisten verkkopalveluita Palvelunestohyökkäys on häirinnyt tänään useita palveluita Suomessa.
Hyökkäys on alustavan selvityksen mukaan alkanut tiistaina 25.9.2018 kello 13.00. Hyökkäyksen kohteena on ollut Suomi.fi-tunnistuspalvelu, jonka seurauksena tunnistusta palveluissaan käyttävät Poliisi ja Kela ovat kärsineet myös häiriöistä.
Väestörekisterikeskus kertoo verkkosivuillaan, että toimenpiteisiin on ryhdytty ja tunnistuspalvelu pyritään palauttamaan toimintakuntoon mahdollisimman pian. Myös lukuisissa viranomaisten, kuten Kelan, Poliisin sekä verohallinnon puhelinpalveluissa on ollut häiriöitä päivän mittaan, mutta niiden häiriöiden on ilmoitettu olevan jo ohitse. Myös Finnair kertoi Twitterissä ongelmista puhelinlinjoillaan.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

126.9.2018 9:09

ryzät taas vauhdissa, airiston tutkinnan häirintää..


Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto