Office 2019 julkaistu – Saatavilla Windowsille ja Macille

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.9.2018 07:24

Office 2019 julkaistu – Saatavilla Windowsille ja Macille Microsoft on saanut Office 2019 -toimistosovelluspakettinsa valmiiksi ja tuonut sen sekä Windows- että Mac-käyttäjien saataville. Sovelluspakettiin kuuluvat uudet versiot Wordistä, Excelistä, PowerPointista, Outlookista, Projectista, Visiosta, Accessista ja Publisherista.
Mitään suurta muodonmuutosta ei ole kuitenkaan tulossa, vaan pääosa muutoksista Office 2016:een verrattuna on tietoturvapäivityksiä tai nykyisten työkalujen monipuolistamista. Exceliin on tullut esimerkiksi muutamia uusia kaavoja sekä data-analyysityökaluja ja PowerPointiin on tullut muutama uusi siirtymäefektiä (Morph ja Zoom).

Wordissä on puolestaan uusia oppimistyökaluja, kuten Read Aloud- ja Text Spacing. Samat ominaisuudet löytyvät myös Outlookista.

Uusi Office 2019 on saatavilla volyymitilausasiakkaille tästä päivästä lähtien. Muut Office-käyttäjät pääsevät käsiksi ohjelmiin tulevien viikkojen aikana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto