AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft paljasti uutta tietoa Hubista – Sisältää vaihdettavan prosessorin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.9.2018 07:41

Microsoft paljasti uutta tietoa Hubista – Sisältää vaihdettavan prosessorin

Office 2019:n julkaisun lisäksi Microsoft paljasti tänään uutta tietoa työpaikkojen neuvotteluhuoneisiin tarkoitetusta Surface Hub 2S -näytöstä. Laite tulee myyntiin huhti-kesäkuussa 2019.
Uusi tieto on esimerkiksi se, että Surface Hub 2S tulee olemaan modulaarinen: näytöstä löytyy irrotettava suoritinkortti, jonka voi ajan saatossa päivittää uuteen. Näin ollen koko näyttöä ei tarvitse ostaa uusien ominaisuuksien varmistamiseksi, vaan prosessorikortin vaihtaminen voi riittää. Uuden prosessorin hankkimiselle voi tulla nopeastikin tarvetta, sillä monien ohjelmistollisten ominaisuuksien julkaisua on viivästetty vuoteen 2020.

Ohjelmisto-ominaisuudet vaativat alleen nopeampaa rautaa, joten Microsoft aikoo julkaista vuonna 2020 Surface Hub 2X:n. Ensi vuonna Surface Hub 2S:n ostavat voivat kuitenkin päivittää näyttönsä tehokkaammaksi myyntiin tulevan suoritinkortin avulla.
Microsoft ei paljastanut vielä kuinka paljon Surface Hub 2 tulee maksamaan. Alkuperäisellä Hub-näytöllä on hintaa yli 10 000 euroa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto