Säästä 150 euroa! Näppärä kannettava opiskelijalle hyvässä tarjouksessa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 24.9.2018 13:28 Kommentteja (2)

Säästä 150 euroa! Näppärä kannettava opiskelijalle hyvässä tarjouksessa Koulujen alku elo-syyskuussa tarkoittaa yleensä hyvien läppäritarjousten aikaa back-to-school-sesongin takia, mutta hereillä kannattaa olla pitkin vuotta.
Esimerkiksi tällä viikolla Gigantti tarjoaa Acer Aspire 3 A315-41 -kannettavaa 150 euron alennuksella. Normaalisti 549 euroa maksava kannettava irtoaa tämän viikon ajan (syyskuun 30. päivään asti) siis 399 eurolla. Pakettiin kuuluu AMD Ryzen 5 2500U -neliydinprosessori ja Radeon Vega 8 -grafiikkasiru, joten se on näppärä kone opiskelijalle tai arjen kotikoneeksi.

Tarjouksen löydät tämän linkin takaa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

125.9.2018 10:31

Giganttiko näitä mainoksia tänne kirjoittaa?

226.9.2018 00:53
nakkipiilo
Vahvistamaton

Arvasihan ,että täälläkin alkaa maksettu mainostus. Kone on ihan surkea romu.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto