Twitch uudistuu Xboxilla – Näin pääset kokeilemaan

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 11.9.2018 08:56

Twitch uudistuu Xboxilla – Näin pääset kokeilemaan Suositun Twitch-suoratoistopalvelun uudistettu beta-sovellus on tullut Xbox Insiders -testaajien kokeiltavaksi.
Uutta sovelluksessa on muun muassa mahdollisuus katsella live-videolähetyksiä samaan aikaan kun selaat muuta tarjontaa ja mahdollisuus seurata menneiden lähetysten chat-keskustelua. Koska sovellus on kehitetty alusta lähtien uudelleen, on ohjelman vakauskin saatu uudelle tasolle.

Uutta Twitchiä pääsee kokeilemaan heti – kunhan olet Xbox Insider -ohjelmassa mukana. Käynnistä Xbox Insider Hub -sovellus, navigoi Insider-sisältöihin ja valitse Sovellukset-valikon (Apps) alta Twitch Beta. Rekisteröinnin jälkeen sinut ohjataan sovelluskauppaan, josta voit ladata Twitch Betan konsolille.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto