AfterDawn: IT-alan uutiset

Twitch uudistuu Xboxilla – Näin pääset kokeilemaan

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 11.9.2018 08:56

Twitch uudistuu Xboxilla – Näin pääset kokeilemaan

Suositun Twitch-suoratoistopalvelun uudistettu beta-sovellus on tullut Xbox Insiders -testaajien kokeiltavaksi.
Uutta sovelluksessa on muun muassa mahdollisuus katsella live-videolähetyksiä samaan aikaan kun selaat muuta tarjontaa ja mahdollisuus seurata menneiden lähetysten chat-keskustelua. Koska sovellus on kehitetty alusta lähtien uudelleen, on ohjelman vakauskin saatu uudelle tasolle.

Uutta Twitchiä pääsee kokeilemaan heti – kunhan olet Xbox Insider -ohjelmassa mukana. Käynnistä Xbox Insider Hub -sovellus, navigoi Insider-sisältöihin ja valitse Sovellukset-valikon (Apps) alta Twitch Beta. Rekisteröinnin jälkeen sinut ohjataan sovelluskauppaan, josta voit ladata Twitch Betan konsolille.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto