Telia: Liiga-lähetyksiä voi ostaa peli kerrallaan

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 11.9.2018 11:28 Kommentteja (2)

Telia: Liiga-lähetyksiä voi ostaa peli kerrallaan Suomen jääkiekkokauden avaus on jo aivan nurkan takana. Sarjan televisioinnista vastaa teleoperaattori Telia, joka osti oikeudet tuleville kausille 23 miljoonalla eurolla.
Nyt yhtiö on kertonut, että tulevalla kaudella Liigaa voi seurata sen Telia TV-palvelusta joustavasti ottelu kerrallaan. Telia tuo lätkäkansan ulottuville Pelipassi-tuotteen, jonka myötä yksittäisen Liiga-pelin ostaminen onnistuu.

- Fanikeskusteluissa saamamme palautteen mukaan jääkiekon ystävät haluavat uudenlaisia ja joustavia tapoja kuluttaa Liigaa. Pelipassi voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi kausikorttilaiselle, joka ei pääsekään hallille, mutta tahtoo nähdä matsin, tai katsojalle, joka haluaa ensin kurkistaa Telian tuottamiin uudenlaisiin kiekkolähetyksiin, sanoo Telian Head of Hockey Olli-Pekka Takanen.

Liigan runkosarjan lähetykset alkavat perjantaina 14. syyskuuta. Yhden runkosarjapelin hinta on 9,90 euroa. Kaikki Liigan noin 500 ottelua ja oheisohjelmat ovat katsottavissa Telia TV:stä. Yksittäisen pelin voi ostaa laskulle ja katsoa Telia TV-digiboksilla tai Telia TV-sovelluksella. Sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattoreiden liittymillä. Telia TV sovellus on maksuton ja sen voi ottaa käyttöön Telian nettisivuilla. Palvelun käyttöönoton jälkeen pelejä pääsee selaamaan ja ostamaan Liiga-osiossa.

Telia TV sovelluksella pelin voi katsoa nettiselaimella, puhelimella, tabletilla tai Apple TV:llä ja Chromecastilla. Pelejä voi seurata 48 tuntia lähetyksen alun jälkeen.

Tägit: Liiga Telia Telia TV
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

111.9.2018 17:42

Koskahan tuo teknologian kehityksestä jälkeenjäänyt pulju saa aikaiseksi smart-televisioille ja android-tv laitteille telia-tv sovelluksen? kuten muilla maksullisia kanavia tarjoavilla operaattoreillakin kuten elisalla, canal+:lla, viasatilla ja ruutu+:llakin jolla vielä viimekauteen asti sai katsoa ilman erillisiä lisäbokseja...

Vai onko kyse pelkästään rahanahneudesta että telia-tv:n liigapelejä katsoakseen on pakko ostaa kalliin liigapassin lisäksi Telian digiboksi joka tuo 10€/kk (+30€ toimitusmaksu) lisää maksettavaa 24kk määräaikaissopimuksella, jos pelejä tahtoo katsoa televisiosta ilman tietokonetta tai tablettia.

Android-tv sovellusta tuskin tullaan koskaan näkemään koska Telia sanoo näin: "Tällä hetkellä pyrimme keskittämään kehitystyötä geneerisimpiin alustoihin, joten Android TV ei ole juuri nyt fokuksen kärjessä."
( mahtaneeko johtua siitä että kilpailijalla DNA:lla on boksi joka perustuu android-tv tekniikkaan, muussa tapauksessa telia on pihalla kuin lumiukko vesisateessa ;p )

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11.9.2018 @ 18:19

211.9.2018 17:59

Canal Digitalin kautta saa myös tilattua


Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli (16.6.2019 17:40)
Suomalaisen Jollan kehittämä Sailfish OS voi olla ratkaisu Huawein käyttöjärjestelmäongelmaan, joka syntyi kun Google joutui katkaisemaan siteensä kiinalaisyhtiön kanssa. Huaweilla on käytännössä ....
1 kommentti
Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta (16.6.2019 10:25)
Supercellin näyttää onnistuneen erinomaisesti uusimman pelin lanseerauksessa. Sovellusanalytiikkaan erikoistuneen Sensor Towerin keräämien tietojen perusteella viime jouluna julkaistu Brawl ....
Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen (16.6.2019 08:59)
Älypuhelin on lähes kasvanut lasten käsiin kiinni, minkä takia leluyhtiötkin yrittävät hyödyntävät älypuhelimien koukuttavuutta omien tuotteiden markkinoinnissa. Esimerkiksi Hot Wheels -autoja ....
Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa (15.6.2019 19:10)
Samsungin keväällä esittelemän Galaxy Foldin olisi pitänyt olla jo lähemmäs kahden kuukauden ajan myynnissä, mutta se kauppoihin sitä ei ole vielä saatu eikä vielä edes tiedetä koska se tulee saataville. ....
Syyllinen kunnes toisin todistetaan – Hedman Partners yritti saada väärää henkilö tilille tekijänoikeusriidassa Syyllinen kunnes toisin todistetaan – Hedman Partners yritti saada väärää henkilö tilille tekijänoikeusriidassa (15.6.2019 11:09)
Hedman Partners on vuosien saatossa tehtaillut olan takaa niin sanottuja kiristyskirjeitä tai tekijänoikeuskirjeitä, joissa se on toimeksiantajansa puolesta vaatinut korvauksia BitTorrent-verkossa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto