AfterDawn: IT-alan uutiset

Telia: Liiga-lähetyksiä voi ostaa peli kerrallaan

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 11.9.2018 11:28 Kommentteja (2)

Telia: Liiga-lähetyksiä voi ostaa peli kerrallaan Suomen jääkiekkokauden avaus on jo aivan nurkan takana. Sarjan televisioinnista vastaa teleoperaattori Telia, joka osti oikeudet tuleville kausille 23 miljoonalla eurolla.
Nyt yhtiö on kertonut, että tulevalla kaudella Liigaa voi seurata sen Telia TV-palvelusta joustavasti ottelu kerrallaan. Telia tuo lätkäkansan ulottuville Pelipassi-tuotteen, jonka myötä yksittäisen Liiga-pelin ostaminen onnistuu.

- Fanikeskusteluissa saamamme palautteen mukaan jääkiekon ystävät haluavat uudenlaisia ja joustavia tapoja kuluttaa Liigaa. Pelipassi voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi kausikorttilaiselle, joka ei pääsekään hallille, mutta tahtoo nähdä matsin, tai katsojalle, joka haluaa ensin kurkistaa Telian tuottamiin uudenlaisiin kiekkolähetyksiin, sanoo Telian Head of Hockey Olli-Pekka Takanen.

Liigan runkosarjan lähetykset alkavat perjantaina 14. syyskuuta. Yhden runkosarjapelin hinta on 9,90 euroa. Kaikki Liigan noin 500 ottelua ja oheisohjelmat ovat katsottavissa Telia TV:stä. Yksittäisen pelin voi ostaa laskulle ja katsoa Telia TV-digiboksilla tai Telia TV-sovelluksella. Sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattoreiden liittymillä. Telia TV sovellus on maksuton ja sen voi ottaa käyttöön Telian nettisivuilla. Palvelun käyttöönoton jälkeen pelejä pääsee selaamaan ja ostamaan Liiga-osiossa.

Telia TV sovelluksella pelin voi katsoa nettiselaimella, puhelimella, tabletilla tai Apple TV:llä ja Chromecastilla. Pelejä voi seurata 48 tuntia lähetyksen alun jälkeen.

Tägit: Liiga Telia Telia TV
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

2 kommenttia

111.9.2018 17:42

Koskahan tuo teknologian kehityksestä jälkeenjäänyt pulju saa aikaiseksi smart-televisioille ja android-tv laitteille telia-tv sovelluksen? kuten muilla maksullisia kanavia tarjoavilla operaattoreillakin kuten elisalla, canal+:lla, viasatilla ja ruutu+:llakin jolla vielä viimekauteen asti sai katsoa ilman erillisiä lisäbokseja...

Vai onko kyse pelkästään rahanahneudesta että telia-tv:n liigapelejä katsoakseen on pakko ostaa kalliin liigapassin lisäksi Telian digiboksi joka tuo 10€/kk (+30€ toimitusmaksu) lisää maksettavaa 24kk määräaikaissopimuksella, jos pelejä tahtoo katsoa televisiosta ilman tietokonetta tai tablettia.

Android-tv sovellusta tuskin tullaan koskaan näkemään koska Telia sanoo näin: "Tällä hetkellä pyrimme keskittämään kehitystyötä geneerisimpiin alustoihin, joten Android TV ei ole juuri nyt fokuksen kärjessä."
( mahtaneeko johtua siitä että kilpailijalla DNA:lla on boksi joka perustuu android-tv tekniikkaan, muussa tapauksessa telia on pihalla kuin lumiukko vesisateessa ;p )

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11.9.2018 @ 18:19

211.9.2018 17:59

Canal Digitalin kautta saa myös tilattua


Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Magic Leap -lasit saivat vakuuttavan tukijan – Luvassa hyvää äänentoistoa? Magic Leap -lasit saivat vakuuttavan tukijan – Luvassa hyvää äänentoistoa? (22.9.2018 15:30)
Laadukkaista audiotuotteista tunnettu Sennheiser aloittaa yhteistyön vasta ensimmäisen kaupallisen tuotteensa julkaisseen Magic Leapin kanssa. Magic Leapin tuotekehitys on painottunut laajennettua ....
Piratismi ei tappanutkaan musiikkia – Kasvaa kovaa vauhtia Piratismi ei tappanutkaan musiikkia – Kasvaa kovaa vauhtia (22.9.2018 10:29)
Yhdysvaltojen musiikkiteollisuuden etujärjestö RIAA on julkaissut tilastotietoa millaisessa jamassa ala nykyisin on. Ala on ollut suurten muutosten kourissa, mutta se on kuitenkin päässyt kiinni ....
1 kommentti
iPhone XS purettiin osiin – Sisältä löytyi pieni yllätys iPhone XS purettiin osiin – Sisältä löytyi pieni yllätys (22.9.2018 09:09)
Uusien iPhonien tullessa markkinoille, tietyistä asioista on tullut perinteitä. Puhelimet tulevat myyntiin seuraavan viikon perjantaina, sitä ennen teknologiamediat julkaisevat laitearvostelunsa ....
Keskihintainen älypuhelin hakusessa? Tällaisia ominaisuuksia saa noin 200 eurolla Keskihintainen älypuhelin hakusessa? Tällaisia ominaisuuksia saa noin 200 eurolla (22.9.2018 08:52)
Tällä viikolla Samsungilta putkahti uusi Galaxy A7 -älypuhelin, mutta keskihintaisten puhelimien anti ei jäänyt siihen. Yhtiö nimittäin paljasti uudet J-sarjan Galaxyt, jotka hintansa puolesta ....
PlayStation Now muuttaa strategiaansa – Suoratoistopalvelu vaihtaa offline-tilaan PlayStation Now muuttaa strategiaansa – Suoratoistopalvelu vaihtaa offline-tilaan (21.9.2018 16:28)
Suoratoistopelaamiseen tarkoitettu PlayStation Now -palvelu muuttaa joiltain osin toimintastrategiaansa, sillä tulevaisuudessa valikoituja pelejä on mahdollista ladata omalle konsolille ja niitä ....

Uutisarkisto