AfterDawn: IT-alan uutiset

Lasten Areena -sovellus julkaistiin Android TV:lle

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.9.2018 13:49

Lasten Areena -sovellus julkaistiin Android TV:lle

Yle on julkaissut lapsille sopivaa sisältöä esittävästä Lasten Areena -videopalvelusta Android TV -laitteilla toimivan sovelluksen. Vanhemmat voivat turvallisin mielin antaa lasten katsoa vapaasti Lasten Areenasta löytyvää sisältöä. Sovelluksesta löytyvät siis esimerkiksi kaikki Pikku Kakkosen videosisällöt.
Samaisesta palvelusta on jo olemassa Android-puhelimilla ja tableteilla toimiva sovellus, jota onkin käytetty Android TV -laitteille tarkoitetun sovelluksen pohjalla. Käyttöliittymää on tosin optimoitu kaukosäädinkäyttöä varten, minkä lisäksi käyttöliittymästä on yritetty tehdä niin yksinkertainen, että lukutaidoton lapsikin kykenee löytämään kiinnostavat videot.

Lasten Areenasta on julkaistu myös iOS-sovellus. Palvelu on niin ikään käytettävissä verkkoselaimen kautta osoitteessa areena.yle.fi/lapset.
Lasten Areena -sovellus toimii Android TV-älytelevisioissa, joita valmistavat mm. Philips, Sony ja Sharp. Sovellus toimii myös Android TV-lisälaitteilla, jollaisen on tuonut käyttöön mm. laajakaistaoperaattori DNA.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi tv-laitteen käyttämästä Google Play -kaupasta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto