Ärsyttääkö Netflixin suositukset jaksojen välissä? – Näin pääset niistä eroon

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 5.9.2018 13:28

Ärsyttääkö Netflixin suositukset jaksojen välissä? – Näin pääset niistä eroon Netflix ei näytä käyttäjilleen mainoksia kesken katselun, mutta viime aikoina se on alkanut näyttää trailereita "suositelluista" elokuvista tai sarjoista jaksojen välillä.
Sanomattakin on selvää, että kokeilu on suututtanut osaa käyttäjiä, ja osa on jopa uhannut lopettaa palvelun käytön. Netflix on ottanut kantaa asiaan kertomalla, että kyseessä on testi. "Tässä kyseisessä asiassa testaamme auttaako suositusten esiin nostaminen jaksojen välissä käyttäjiä löytämään mieluista katsottavaa nopeammin." Netflix kommentoi asiaa toimittamassaan lausunnossa. "On tärkeä muistaa, että käyttäjä voi ohittaa trailerin missä vaiheessa tahansa jos ei ole kiinnostunut."

Huolimatta mahdollisuudesta ohittaa "suositus", testi on ärsyttänyt osaa käyttäjistä, sillä ohittaminen vaatii aina käyttäjältä huomiota ja esimerkiksi kaukosäätimen käyttöä. Ominaisuus on kuitenkin mahdollista laittaa pois päältä Netflixin asetuksista. Sen tekemiseksi pitää Netflixiin kirjautua selaimella, joko tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Ominaisuuden pois päältä ottaminen ei onnistu puhelimien/tablettien sekä äly-tv:iden sovellusten kautta.Ensiksi pitää mennä tilin asetuksiin, joka löytyy valikosta kohdasta "Tili". Avautuvasta ikkunasta löytyy kohta "Osallistuminen testeihin", jonka jälkeen otetaan valinta pois kohdasta "Osallistun testeihin ja esikatseluihin". Oikeaan asetukseen pääsee myös suoraan linkillä Netflix.com/DoNotTest. Jatkossa suosituksia ei enää pitäisi näkyä jaksojen välissä, ellei Netflix muuta käytäntöä testistä pysyväksi ominaisuudeksi.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Sadan tunnin akkukesto: arvostelussa Sennheiserin langattomat GSP 370 -pelikuulokkeet Sadan tunnin akkukesto: arvostelussa Sennheiserin langattomat GSP 370 -pelikuulokkeet (21.10.2019 20:14)
GSP 370:t ovat tunnetun kuulokevalmistajan ehkä vähän vähemmän tunnetun pelilaiteosaston uusin tuotos. Sennheiserin langattomat uutuuskuulokkeet lupaavat loistavaa äänenlaatua ja jopa sadan ....
Päivän diili: Huippulaadukas 144hz pelinäyttö isossa alennuksessa, vain 159 euroa! Päivän diili: Huippulaadukas 144hz pelinäyttö isossa alennuksessa, vain 159 euroa! (21.10.2019 20:03)
Tänään taitaa olla uutta pelinäyttöä haikailevan onnen päivä! Päivän diiliksi olemme valinneet tällä kertaa Benq:n Zowie-sarjan pelinäytön, joka tarjoaa 144 hertsin peli-iloa erittäin edulliseen hintaan. ....
Apple yrittää kehittää iPhonen korvaajan – Ei tiedä vielä miksi sitä haluttaisiin ostaa Apple yrittää kehittää iPhonen korvaajan – Ei tiedä vielä miksi sitä haluttaisiin ostaa (21.10.2019 18:28)
Bloomberg peesaa tuoreessa jutussaan analyytikko Ming-Chi Kuota, jonka mukaan Apple olisi julkaisemassa usean vuoden ajan kehitteillä olleet AR-lasit ensi vuonna. Lasien ensiesiintyminen voisi ....
Huawei Watch GT 2 -älykellon myynti alkoi Suomessa Huawei Watch GT 2 -älykellon myynti alkoi Suomessa (21.10.2019 18:11)
Huawein toisen sukupolven Watch GT 2 -älykellon myynti on alkanut Suomessa. Valinnan voi tehdä neljästä eri vaihtoehdosta, joista kaksi on naisille suunnattua sirompaa mallia 42 millimetrin ....
Apple julkaisee AirPods Pro -kuulokkeet? Tämä toiminto erottaa sen normaaleista kuulokkeista Apple julkaisee AirPods Pro -kuulokkeet? Tämä toiminto erottaa sen normaaleista kuulokkeista (21.10.2019 17:52)
Apple saattaa päivittää vuoden lopun iPad-julkaisun yhteydessä myös AirPods-mallistoa. Kiinalaisen China Economic Daily -julkaisun lähteiden mukaan lokakuussa Apple julkaisisi AirPods Pro -nappikuulokkeet. ....

Uutisarkisto