Ärsyttääkö Netflixin suositukset jaksojen välissä? – Näin pääset niistä eroon

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 5.9.2018 13:28

Ärsyttääkö Netflixin suositukset jaksojen välissä? – Näin pääset niistä eroon Netflix ei näytä käyttäjilleen mainoksia kesken katselun, mutta viime aikoina se on alkanut näyttää trailereita "suositelluista" elokuvista tai sarjoista jaksojen välillä.
Sanomattakin on selvää, että kokeilu on suututtanut osaa käyttäjiä, ja osa on jopa uhannut lopettaa palvelun käytön. Netflix on ottanut kantaa asiaan kertomalla, että kyseessä on testi. "Tässä kyseisessä asiassa testaamme auttaako suositusten esiin nostaminen jaksojen välissä käyttäjiä löytämään mieluista katsottavaa nopeammin." Netflix kommentoi asiaa toimittamassaan lausunnossa. "On tärkeä muistaa, että käyttäjä voi ohittaa trailerin missä vaiheessa tahansa jos ei ole kiinnostunut."

Huolimatta mahdollisuudesta ohittaa "suositus", testi on ärsyttänyt osaa käyttäjistä, sillä ohittaminen vaatii aina käyttäjältä huomiota ja esimerkiksi kaukosäätimen käyttöä. Ominaisuus on kuitenkin mahdollista laittaa pois päältä Netflixin asetuksista. Sen tekemiseksi pitää Netflixiin kirjautua selaimella, joko tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Ominaisuuden pois päältä ottaminen ei onnistu puhelimien/tablettien sekä äly-tv:iden sovellusten kautta.Ensiksi pitää mennä tilin asetuksiin, joka löytyy valikosta kohdasta "Tili". Avautuvasta ikkunasta löytyy kohta "Osallistuminen testeihin", jonka jälkeen otetaan valinta pois kohdasta "Osallistun testeihin ja esikatseluihin". Oikeaan asetukseen pääsee myös suoraan linkillä Netflix.com/DoNotTest. Jatkossa suosituksia ei enää pitäisi näkyä jaksojen välissä, ellei Netflix muuta käytäntöä testistä pysyväksi ominaisuudeksi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

HP esitteli 749 euron Reverb G2 -virtuaalitodellisuuslaitteen - molemmille silmille 2K-tarkkuus 90 Hz virkistystaajuudella HP esitteli 749 euron Reverb G2 -virtuaalitodellisuuslaitteen - molemmille silmille 2K-tarkkuus 90 Hz virkistystaajuudella (29.5.2020 17:00)
HP on esitellyt seuraavan sukupolven Reverb G2 -virtuaalitodellisuuslaitteen, joka on suunniteltu ja kehitetty yhdessä Valven ja Microsoftin kanssa. VR-kypäräksi kutsuttu laite tarjoaa molemmille ....
Pilviresetointi saapui Windows 10:lle uudessa päivityksessä Pilviresetointi saapui Windows 10:lle uudessa päivityksessä (29.5.2020 15:12)
Monet asiat eivät ole pitäneet paikkansa yhtä pitkään kuin se fakta, että Windowsin uudelleenasennus on tuskaista. Toki vuosien saatossa härdellistä on tullut hieman kesympi operaatio, mutta ....
Huawei Y5p saapuu Suomeen 129 euron hinnalla ja Android 10 -käyttöjärjestelmällä Huawei Y5p saapuu Suomeen 129 euron hinnalla ja Android 10 -käyttöjärjestelmällä (29.5.2020 13:27)
Huawei tuo Suomeen edullisen Y5p -puhelinmallin, joka tulee Andorid 10 -käyttöjärjestelmällä varustettuna. Hintaa tällä puhelimella on vain 129 euroa ja saatavilla se on 1. kesäkuuta alkaen. ....
Xiaomi Mi 10 Lite 5G -älypuhelin saapuu ennakkomyyntiin 1.6.2020 - 5G-puhelin 399 eurolla Xiaomi Mi 10 Lite 5G -älypuhelin saapuu ennakkomyyntiin 1.6.2020 - 5G-puhelin 399 eurolla (29.5.2020 12:23)
Elisa laajentaa nopealla tahdilla 5G-verkon saatavuutta Suomessa, mutta myös 5G-puhelimien valikoimaa. Elisa kertookin nyt, että Xiaomin edullinen Mi 10 Lite 5G -älypuhelin saapuu ennakkomyyntiin ....
Raspberry Pi 4:n saa nyt 8 gigatavun RAM-muistilla Raspberry Pi 4:n saa nyt 8 gigatavun RAM-muistilla (29.5.2020 11:44)
Raspberry Pi 4 -minitietokone julkaistiin lähes vuosi sitten 1GB, 2GB ja 4GB vaihtoehdoilla, mutta nyt tätä pientä laitetta saa myös 8 gigatavun keskusmuistilla. Raspberry Pi 4 -minitietokone ....

Uutisarkisto