Posti toimittaa paketit myös sunnuntaina – mutta vain vuoden lopulla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.9.2018 19:06 Kommentteja (1)

Posti toimittaa paketit myös sunnuntaina – mutta vain vuoden lopulla Posti alkaa tämän vuoden lopulla toimittaa paketteja perille myös sunnuntaisin valikoiduissa kaupungeissa. Black Friday -viikonloppuna alkavan kampanjan myötä Posti toimittaa paketit perille viikon jokaisena päivänä.
Sunnuntaijakelun piiriin kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere ja Turku. Kampanja alkaa 25. marraskuuta ja kestää joulukuun 16. päivään saakka. Posti toivoo kampanjan edistävän toisaalta verkkokaupan myynti, mutta lisäksi pakettien toimitusten toivotaan sujuvoituvan pakettitoimituksia sesongin aikaan. Suomalaiset ostavat yhä useammin jouluostokset verkosta.

Postin mukaan seitsemänpäiväinen pakettijakelu palvelee noin 40 prosenttia suomalaisista.

Tänä syksynä Posti alkaa tarjota verkkokaupoille palvelua, jonka avulla ne voivat toimittaa pakettinsa asiakkailleen saman päivän aikana. Palvelu toimii maanantaista lauantaihin. Lisäksi Posti rakentaa parhaillaan Smartpost-pakettiautomaattiverkostoa taloyhtiöihin ja yrityksiin. Vuoteen 2019 mennessä uusia automaatteja nousee eteisiin tuhat kappaletta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.9.2018 19:32

Saisivat edes paketit alle viikossa toimitettua ja ehjänä, niin olisin tyytyväinen.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille (27.3.2020 18:14)
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold. Päivityksen ....
SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen (27.3.2020 17:08)
Musiikin levitykseen ja suoratoistoon keskittyvä internet-palvelu SoundCloud on tuonut maksullisen Go+ -tilauksen Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Go+ tilaus mahdollistaa yli 200 miljoonan ....
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna (27.3.2020 14:04)
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa ....
Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa (27.3.2020 11:48)
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja ....
Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi (27.3.2020 06:18)
Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi maailmalla on otettu käyttöön liikkumista rajoittavia toimenpiteitä, minkä seurauksena erilaiset yhteydenpitoon tarkoitetut sovellukset ovat lisänneet ....

Uutisarkisto