AfterDawn: IT-alan uutiset

Posti toimittaa paketit myös sunnuntaina – mutta vain vuoden lopulla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.9.2018 19:06 Kommentteja (1)

Posti toimittaa paketit myös sunnuntaina – mutta vain vuoden lopulla

Posti alkaa tämän vuoden lopulla toimittaa paketteja perille myös sunnuntaisin valikoiduissa kaupungeissa. Black Friday -viikonloppuna alkavan kampanjan myötä Posti toimittaa paketit perille viikon jokaisena päivänä.
Sunnuntaijakelun piiriin kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere ja Turku. Kampanja alkaa 25. marraskuuta ja kestää joulukuun 16. päivään saakka. Posti toivoo kampanjan edistävän toisaalta verkkokaupan myynti, mutta lisäksi pakettien toimitusten toivotaan sujuvoituvan pakettitoimituksia sesongin aikaan. Suomalaiset ostavat yhä useammin jouluostokset verkosta.

Postin mukaan seitsemänpäiväinen pakettijakelu palvelee noin 40 prosenttia suomalaisista.

Tänä syksynä Posti alkaa tarjota verkkokaupoille palvelua, jonka avulla ne voivat toimittaa pakettinsa asiakkailleen saman päivän aikana. Palvelu toimii maanantaista lauantaihin. Lisäksi Posti rakentaa parhaillaan Smartpost-pakettiautomaattiverkostoa taloyhtiöihin ja yrityksiin. Vuoteen 2019 mennessä uusia automaatteja nousee eteisiin tuhat kappaletta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.9.2018 19:32

Saisivat edes paketit alle viikossa toimitettua ja ehjänä, niin olisin tyytyväinen.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto