AfterDawn: IT-alan uutiset

LG iskee OLED-televisioihin – Esitteli maailman ensimmäisen 8K OLED -television

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 1.9.2018 15:43

LG iskee OLED-televisioihin – Esitteli maailman ensimmäisen 8K OLED -television Samsungin IFA-julkistuksiin kuului 8K-televisio, mutta kovin kauaa sen ei tarvinnut odottaa haastajaa, sillä myös LG saapui Berliiniin esittelemään supertarkkaa (7680 x 4320 pikseliä) televisiota. LG:n 8K-televisio tosin poikkeaa Samsungin vastaavasta siinä, että näyttöpaneeli on valmistettu OLED-teknologialla.
Samsungin televisio oli vuorostaan perinteinen LCD-paneeli, jonka väritoistoa on tehostettu kvanttipisteteknologialla. LG:n 88-tuumaisessa televisiossa kattavaan väriavaruuteen ja syviin mustiin päästään OLED-paneeleilla, joiden tuotanto on edelleen kallista, mutta kaikesta päätellen sen massatuotanto on hiljalleen laajenemassa. LG aikoo nimittäin lisätä OLED-televisioiden osuutta premium-televisioidensa valikoimassa ja tuoda OLED-tekniikan yhä useampien kuluttajien saataville

OLED-televisioiden toimitusten odotetaan kaksinkertaistuvan vuoden 2018 aikana ja tavoittavan yhdeksän miljoonan laitteen rajan vuoteen 2022 mennessä. Vaikka 8K-televisioiden markkina on vasta muotoutumassa, sen odotetaan kasvavan yli viiteen miljoonaan laitteeseen vuoteen 2022 mennessä, ja LG:n tavoitteena on johtaa markkinaa 8K OLED -huipputelevisioillaan.
8K-televisioiden markkinan kasvua hidastaa toistaiseksi tarkkojen sisältöjen puuttuminen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: 4K 8K LG OLED Ultra HD
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto