AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox One X ja S saavat Dolby Vision -tuen – Näin aktivointi onnistuu

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 31.8.2018 17:12 Kommentteja (1)

Xbox One X ja S saavat Dolby Vision -tuen – Näin aktivointi onnistuu

Xbox One S:n ja Xbox One X:n innokkaat testaajat pääsevät ensimmäisten joukossa kokeilemaan miltä korkean dynamiikan elokuvat tai TV-sarjat näyttävät Dolby Vision -tekniikalla toteutettuna. Microsoft on nimittäin julkaissut 1810-järjestelmäpäivityksen, joka sisältää muun muassa Dolby Vision -tuen.
Jotta päivitystä pääsee kokeilemaan, pitää olla mukana Alpha Skip Ahead- tai Alpha-testirinkien jäsen. Sen lisäksi television pitää tukea Dolby Visionia ja sisällön löytää Netflixistä (Premium-tilaus). Microsoftin mukaan Netflixistä löytyy noin 4000 tunnin edestä HDR-sisältöä.

Dolby Visionin aktivointi Xbox Onella onnistuu seuraavasti: Settings -> Display and sound -> Video output -> Video modes -> Allow Dolby Vision.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

11.9.2018 02:14

Kuka nyt jollain boksilla noita katselee kun kaikissa dolby visionia tukevissa töllöissä on netflix sovellus sisäänrakennettuna?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto