AfterDawn: IT-alan uutiset

Ilmaista olutta! – Jääkaapit avautuvat Clevelandissa Brownsin voittaessa

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 28.8.2018 13:28

Ilmaista olutta! – Jääkaapit avautuvat Brownsin voittaessa Cleveland Brown on yksi amerikkalaisen urheilun suurimmista vitseistä tällä vuosituhannella ellei jopa suurin. Se on päässyt tällä vuosituhannella vain kerran lajinsa, amerikkalaisen jalkapallon, playoffeihin vuonna 2002, jolloin se putosi heti hävittyään Pittsburgh Steelersille 33-36.
Viimeisimmät vuodet ovat joukkueelle ja sen faneille olleet todellista korpivaellusta sillä Browns on onnistunut voittamaan vain kerran viimeisen kahden kauden aikana. Edellisellä kaudella 2017 - 2018 joukkue ei voittanut kertaakaan.

Uusi kausi on kuitenkin aivan nurkan takana ja uudet mahdollisuudet ottaa voittoja on edessä. Bud Light on asentanut eripuolille Clevelandin kaupunkia "Voittojääkaappeja" (eng. Victory Fridge) täynnä olutta, jotka avautuvat, kun tai jos Browns ottaa ensimmäisen voittonsa tulevalla kaudella.
Jokainen jääkaappi sisältää 200 pulloa olutta ja lukot avautuvat samanaikaisesti Brownsin voittaessa. Bud Light on kertonut vaihtavansa oluet kerran kuukaudessa uusiin, jos joukkueen ensimmäinen voitto antaa odotuttaa itseään.

NFL alkaa syyskuun toisena viikonloppuna. Cleveland Browns kohtaa avausottelussa Pittsburgh Steelersin sunnuntaina iltakahdeksalta Suomen aikaa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto