AfterDawn: IT-alan uutiset

HBO julkaisi uutta materiaalia Game of Thronesista

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 28.8.2018 14:34 Kommentteja (1)

HBO julkaisi uutta materiaalia Game of Thronesista Game of Thrones-sarjan fanit ovat kuumeisesti odottaneet uutta materiaalia sarjan tulevasta kahdeksannesta ja viimeisestä kaudesta.
Normaalista tahdista poiketen kahdeksas kausi julkaistaan vasta vuonna 2019, kun aikaisemmin tuotantokaudet ovat ilmestyneet noin vuoden sisällä toisistaan. Seitsemäs tuotantokausi ilmestyi kesällä 2017. Sen päättymisestä saakka fanit ovat janonneet uutta materiaalia.

Nyt sitä on vihdoin saatavilla, mutta se on ohi melkein silmänräpäytyksessä, jos ei katso tarkkaan. HBO:n uudella promovideolla, jolla se mainostaa tulevia uusia sarjoja, dokumentteja, elokuvia sekä uusia kausia jo ilmestyneisiin sarjoihin, nähdään ennennäkemätöntä materiaalia uudelta tuotantokaudelta. Uutta materiaalia ei ole kuin kolme sekuntia, mutta se ei ole estänyt faneja innostumasta ja analysoimasta mitä kaudella kahdeksan tapahtuu.

Pätkä uudesta kaudesta on nähtävillä videolla kohdasta 1:10.Pätkässä Jon Nietos halaa siskoaan Sansa Starkia paikassa, joka näyttäisi olevan Talvivaara. Loput pätkästä tehtävät analyysit jätämme fanien tehtäväksi. Uuden kauden julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, mutta sen on kerrottu olevan ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

128.8.2018 15:00
Gameofcons
Vahvistamaton

Sarjaa kerran katsoneena , voin kertoa että jokainen pätkä joka tuossa videossa näkyi oli jo sarjassa näytetty...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto