AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft aikoo myydä Xboxia kuukausimaksulla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 23.8.2018 08:21

Microsoft aikoo myydä Xboxia kuukausimaksulla

Microsoft aikoo esitellä Yhdysvaltojen markkinoille Xbox All Access -nimisen palvelujen, johon on paketoitu yhden kuukausimaksun alle Xbox One -konsolin lisäksi Xbox Live- ja Xbox Game Pass -verkkopalvelut.
The Vergen tietojen mukaan Microsoft aikoisi tarjota kuukausimaksulla sekä Xbox One S:ää että Xbox One X:ää. Tehokkaamman konsoliversion hankkiminen kuukausimaksulla maksaisi Live Goldin ja Game Passin kanssa 34,99 dollaria seuraavan 24 kuukauden ajan. Vaikka All Access -palvelu rajoittuukin vain Yhdysvaltojen markkinoille, niin muuallakin on syytä olla kiinnostunut siitä: saatavuutta voidaan laajentaa, mikäli palvelu osoittautuu tarpeeksi suosituksi.

Mikäli omaan pelaamiseen riittää Xbox One S, niin palvelun kuukausimaksu jää noin 22 dollariin, kertoo Windows Central. Kahden vuoden jälkeen asiakas omistaa konsolin, joten kyse on käytännössä osamaksulla myytävästä konsolista, johon myydään kylkiäisiksi myös pääsy verkkopelipalveluihin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto