Rakastatko Netflixin mainoksetonta ja tauotonta katselukokemusta? Siihen saattaa tulla muutos

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 18.8.2018 19:29

Rakastatko Netflixin mainoksetonta ja tauotonta katselukokemusta? Siihen saattaa tulla muutos Netflix on noussut viimeisen kymmenen vuoden, ja erityisesti viimeisen viiden vuoden, aikana valtaisan tärkeään asemaan televisio- ja elokuvarintamalla. Se todisti, että ihmiset ovat kyllä valmiita maksamaan kohtuullista hintaa nettitelevisiosisällöstä, jotta mainoksista pääsisi eroon.
Vuosien saatossa Netflix on kasvattanut oman tuotannon tarjontaa, parantanut sisällön laatua ja teknologiaa ja kokeillut myös uudenlaisia konsepteja. Uusista konsepteista viimeisin on kuitenkin nostanut pienen tunnemyrskyn testikäyttäjien keskuudessa, eikä syyttä.

Netflix nimittäin on aloittanut testaamaan promovideoiden soittamista ohjelmien jaksojen välissä, kertoo TechCrunch. Käytännössä siis yhtiö on lisännyt mainospaikkoja palvelusta löytyville ohjelmille, jolloin useiden rakastama tauoton katselukokemus keskeytyy.

Tietojen mukaan videot ovat käyttäjälle personoituja pätkiä, joita muutenkin promotaan palvelun käyttöliittymässä, eikä ainakaan tässä vaiheessa nähdä perinteisempiä mainoksia. Ehkäpä jotkut tästä ominaisuudesta jopa pitävät, sillä ohjelmien välissä voi pohtia kenties seuraavan sarjan valintaa.

Mitään varmuutta tämän kokeilun saapumisesta normaaliin Netflixiin ei toki ole, ja mikäli palauteryöppy Twitterissä kertoo mitään, niin voi olla, että testikin jää melkoisen lyhyeksi.

Joissain raporteissa on kerrottu, ettei promopätkiä pääse ohittamaan, mutta TechCrunchin tietojen mukaan "Jatka"-nappi on edelleen paikallaan ja promoa ei tarvitse katsoa loppuun.

Tägit: Netflix mainokset
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli (16.6.2019 17:40)
Suomalaisen Jollan kehittämä Sailfish OS voi olla ratkaisu Huawein käyttöjärjestelmäongelmaan, joka syntyi kun Google joutui katkaisemaan siteensä kiinalaisyhtiön kanssa. Huaweilla on käytännössä ....
1 kommentti
Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta (16.6.2019 10:25)
Supercellin näyttää onnistuneen erinomaisesti uusimman pelin lanseerauksessa. Sovellusanalytiikkaan erikoistuneen Sensor Towerin keräämien tietojen perusteella viime jouluna julkaistu Brawl ....
Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen (16.6.2019 08:59)
Älypuhelin on lähes kasvanut lasten käsiin kiinni, minkä takia leluyhtiötkin yrittävät hyödyntävät älypuhelimien koukuttavuutta omien tuotteiden markkinoinnissa. Esimerkiksi Hot Wheels -autoja ....
Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa (15.6.2019 19:10)
Samsungin keväällä esittelemän Galaxy Foldin olisi pitänyt olla jo lähemmäs kahden kuukauden ajan myynnissä, mutta se kauppoihin sitä ei ole vielä saatu eikä vielä edes tiedetä koska se tulee saataville. ....
Syyllinen kunnes toisin todistetaan – Hedman Partners yritti saada väärää henkilö tilille tekijänoikeusriidassa Syyllinen kunnes toisin todistetaan – Hedman Partners yritti saada väärää henkilö tilille tekijänoikeusriidassa (15.6.2019 11:09)
Hedman Partners on vuosien saatossa tehtaillut olan takaa niin sanottuja kiristyskirjeitä tai tekijänoikeuskirjeitä, joissa se on toimeksiantajansa puolesta vaatinut korvauksia BitTorrent-verkossa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto