AfterDawn: IT-alan uutiset

OneDrive uudistui – Näin varmuuskopioit tärkeimmät tiedostot automaattisesti

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 16.8.2018 06:56

OneDrive uudistui – Näin varmuuskopioit tärkeimmät tiedostot automaattisesti Microsoft on päivittänyt OneDrive-pilvipalvelun toimintaa niin, että jatkossa se osaa varmuuskopioida ja synkronoida tietokoneen oleellisimmat kansiot automaattisesti. Käyttäjän ei näin tarvitse huolehtia tietojen varmuuskopioista.
Varmuuskopioitaviin hakemistoihin kuuluu Dokumentit- ja Kuvat-kansioiden lisäksi työpöytä. Monilla ihmisillä on tapana säilyttää verkosta ladattuja tai muutoin luotuja tärkeitä tiedostoja työpöydällä, koska siinä ne ovat hyvin näkyvillä ja helposti saatavilla. Uuden ominaisuuden ansiosta peruskäyttäjätkin voivat tehdä työpöydän tiedostoista varmuuskopion helposti.

OneDriven kansiosynkronointi tuli saataville yrityskäyttäjille jo kesäkuussa, mutta nyt myös tavalliset käyttäjät pääsevät kokeilemaan ominaisuutta. Varmuuskopioinnin saa päälle Windows 10:n OneDrive-asetuksista, josta löytyvän Auto Save -valikon alta voi aktivoida tärkeimpien kansioiden varmuuskopioinnin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto