AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsung ja Spotify aloittavat laajan yhteistyön

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.8.2018 06:40

Samsung ja Spotify aloittavat laajan yhteistyön

Eilisen Galaxy Note9 -julkistuksen yhteydessä lavalla nähtiin paljon ihmisiä, yksi heistä oli Spotifyn toimitusjohtaja Daniel Ek. Hän oli kertomassa Samsungin ja Spotifyn uudesta laajasta yhteistyöstä.
Yhteistyön myötä Spotify tulee olemaan Galaxy Home -älykaiuttimen oletusmusiikkipalvelu, minkä lisäksi Spotify-tilin pystyy yhdistämään Samsungin SmartThings-sovellukseen, minkä ansiosta Spotifyn saa osaksi älykodin automaatioratkaisua.

Kaiken tämän lisäksi Spotifysta tulee näkyvä osa Samsungin puhelimien asennusprosessia. Yhteistyön tavoitteena on selvästi edistää Spotifyn käyttäjämäärien kasvua, minkä lisäksi Samsung saa käyttöönsä kunnollisen musiikkipalvelun, jollaista se ei ole itse kyennyt luomaan.
Samsung ja Spotify lupaavat yhteistyön syvenevän jatkossa, joten uusia asioita on vielä luvassa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Spotify
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto