Battle Royale-peli H1Z1 julkaistiin PS 4:lle

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 7.8.2018 20:56

Suosikkipeli Fortnite sai haastajan konsolille Battle Royale -peli Fortnite on valloittanut maailmaa nyt reilun vuoden. Kaikille piirroshahmomainen peli ei ole kuitenkaan upponnut. PC-pelaajille vaihtoehtoja on riittänyt aina PUBG:sta lähtien, mutta konsolipelaajille tarjonta genressä on ollut vähäistä. Esimerkiksi Call Of Duty: Black Ops 4 on vasta ennakkotilausvaiheessa ja Realm Royale on suljetussa beetatestissä.
Tänään (7.8.) kuitenkin julkaistiin PC-puoleltakin tuttu Daybreakin kehittämä H1Z1 PS4:lle. Peli on ehtaa battle royale -räiskintää. Pelin alussa 150 pelaajaa laskeutuu totutusti lentokoneesta kartalle ja yrittää selvitä viimeiseksi jäljellä olevaksi pelaajaksi. Fortniten myrskystä poiketen pelaajat ajaa yhteen kartan reunoilta leviävä myrkkykaasu. Pelimuotoina ovat Solo, Duo sekä Fives, jossa ryhmän koko on nimensä mukaisesti maksimissaan viisi henkeä.

H1Z1 on Fortniten tapaan saatavilla ilmaiseksi PS Storesta. Rahaa peliin pystyy laittamaan Battle Passin lunastamalla sekä vain kosmeettisia muutoksia antavia skinejä ostamalla.Avoimen beetatestauksen aikana peli keräsi yli kymmenen miljoonaa pelaajaa. Pelistä ei todennäköisesti ole kuitenkaan Fortniten kaatajaa tulossa, mutta vaihtoehdon se antaa pelaajille, jotka kaipaavat hieman enemmän realistisuutta battle royalelta.


Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Sadan tunnin akkukesto: arvostelussa Sennheiserin langattomat GSP 370 -pelikuulokkeet Sadan tunnin akkukesto: arvostelussa Sennheiserin langattomat GSP 370 -pelikuulokkeet (21.10.2019 20:14)
GSP 370:t ovat tunnetun kuulokevalmistajan ehkä vähän vähemmän tunnetun pelilaiteosaston uusin tuotos. Sennheiserin langattomat uutuuskuulokkeet lupaavat loistavaa äänenlaatua ja jopa sadan ....
Päivän diili: Huippulaadukas 144hz pelinäyttö isossa alennuksessa, vain 159 euroa! Päivän diili: Huippulaadukas 144hz pelinäyttö isossa alennuksessa, vain 159 euroa! (21.10.2019 20:03)
Tänään taitaa olla uutta pelinäyttöä haikailevan onnen päivä! Päivän diiliksi olemme valinneet tällä kertaa Benq:n Zowie-sarjan pelinäytön, joka tarjoaa 144 hertsin peli-iloa erittäin edulliseen hintaan. ....
Apple yrittää kehittää iPhonen korvaajan – Ei tiedä vielä miksi sitä haluttaisiin ostaa Apple yrittää kehittää iPhonen korvaajan – Ei tiedä vielä miksi sitä haluttaisiin ostaa (21.10.2019 18:28)
Bloomberg peesaa tuoreessa jutussaan analyytikko Ming-Chi Kuota, jonka mukaan Apple olisi julkaisemassa usean vuoden ajan kehitteillä olleet AR-lasit ensi vuonna. Lasien ensiesiintyminen voisi ....
Huawei Watch GT 2 -älykellon myynti alkoi Suomessa Huawei Watch GT 2 -älykellon myynti alkoi Suomessa (21.10.2019 18:11)
Huawein toisen sukupolven Watch GT 2 -älykellon myynti on alkanut Suomessa. Valinnan voi tehdä neljästä eri vaihtoehdosta, joista kaksi on naisille suunnattua sirompaa mallia 42 millimetrin ....
Apple julkaisee AirPods Pro -kuulokkeet? Tämä toiminto erottaa sen normaaleista kuulokkeista Apple julkaisee AirPods Pro -kuulokkeet? Tämä toiminto erottaa sen normaaleista kuulokkeista (21.10.2019 17:52)
Apple saattaa päivittää vuoden lopun iPad-julkaisun yhteydessä myös AirPods-mallistoa. Kiinalaisen China Economic Daily -julkaisun lähteiden mukaan lokakuussa Apple julkaisisi AirPods Pro -nappikuulokkeet. ....

Uutisarkisto