AfterDawn: IT-alan uutiset

Battle Royale-peli H1Z1 julkaistiin PS 4:lle

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 7.8.2018 20:56

Suosikkipeli Fortnite sai haastajan konsolille

Battle Royale -peli Fortnite on valloittanut maailmaa nyt reilun vuoden. Kaikille piirroshahmomainen peli ei ole kuitenkaan upponnut. PC-pelaajille vaihtoehtoja on riittänyt aina PUBG:sta lähtien, mutta konsolipelaajille tarjonta genressä on ollut vähäistä. Esimerkiksi Call Of Duty: Black Ops 4 on vasta ennakkotilausvaiheessa ja Realm Royale on suljetussa beetatestissä.
Tänään (7.8.) kuitenkin julkaistiin PC-puoleltakin tuttu Daybreakin kehittämä H1Z1 PS4:lle. Peli on ehtaa battle royale -räiskintää. Pelin alussa 150 pelaajaa laskeutuu totutusti lentokoneesta kartalle ja yrittää selvitä viimeiseksi jäljellä olevaksi pelaajaksi. Fortniten myrskystä poiketen pelaajat ajaa yhteen kartan reunoilta leviävä myrkkykaasu. Pelimuotoina ovat Solo, Duo sekä Fives, jossa ryhmän koko on nimensä mukaisesti maksimissaan viisi henkeä.

H1Z1 on Fortniten tapaan saatavilla ilmaiseksi PS Storesta. Rahaa peliin pystyy laittamaan Battle Passin lunastamalla sekä vain kosmeettisia muutoksia antavia skinejä ostamalla.
Avoimen beetatestauksen aikana peli keräsi yli kymmenen miljoonaa pelaajaa. Pelistä ei todennäköisesti ole kuitenkaan Fortniten kaatajaa tulossa, mutta vaihtoehdon se antaa pelaajille, jotka kaipaavat hieman enemmän realistisuutta battle royalelta.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto