Battle Royale-peli H1Z1 julkaistiin PS 4:lle

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 7.8.2018 20:56

Suosikkipeli Fortnite sai haastajan konsolille Battle Royale -peli Fortnite on valloittanut maailmaa nyt reilun vuoden. Kaikille piirroshahmomainen peli ei ole kuitenkaan upponnut. PC-pelaajille vaihtoehtoja on riittänyt aina PUBG:sta lähtien, mutta konsolipelaajille tarjonta genressä on ollut vähäistä. Esimerkiksi Call Of Duty: Black Ops 4 on vasta ennakkotilausvaiheessa ja Realm Royale on suljetussa beetatestissä.
Tänään (7.8.) kuitenkin julkaistiin PC-puoleltakin tuttu Daybreakin kehittämä H1Z1 PS4:lle. Peli on ehtaa battle royale -räiskintää. Pelin alussa 150 pelaajaa laskeutuu totutusti lentokoneesta kartalle ja yrittää selvitä viimeiseksi jäljellä olevaksi pelaajaksi. Fortniten myrskystä poiketen pelaajat ajaa yhteen kartan reunoilta leviävä myrkkykaasu. Pelimuotoina ovat Solo, Duo sekä Fives, jossa ryhmän koko on nimensä mukaisesti maksimissaan viisi henkeä.

H1Z1 on Fortniten tapaan saatavilla ilmaiseksi PS Storesta. Rahaa peliin pystyy laittamaan Battle Passin lunastamalla sekä vain kosmeettisia muutoksia antavia skinejä ostamalla.Avoimen beetatestauksen aikana peli keräsi yli kymmenen miljoonaa pelaajaa. Pelistä ei todennäköisesti ole kuitenkaan Fortniten kaatajaa tulossa, mutta vaihtoehdon se antaa pelaajille, jotka kaipaavat hieman enemmän realistisuutta battle royalelta.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Apple haluaa uudistaa verotusta – Tarvitaan reilumpaa verotusta Apple haluaa uudistaa verotusta – Tarvitaan reilumpaa verotusta (21.1.2020 06:29)
Apple on verosuunnittelun suhteen johtavia yrityksiä ja yhtiö on kiistatta hyötynyt valtavasti Irlannin ympärille rakennetusta verosuunnittelujärjestelmästä. Tästä huolimatta Applen toimitusjohtaja ....
Tesla ei kiihdytä ilman syytä – Tutkinnan taustalla osakemanipulointia Tesla ei kiihdytä ilman syytä – Tutkinnan taustalla osakemanipulointia (21.1.2020 06:15)
Teslan autojen on väitetty useissa tapauksissa kiihdyttäneen tuntemattomasta syystä, minkä seurauksena asiasta on nostettu tutkintapyyntö Yhdysvaltojen liittovaltion liikenneturvallisuusvirastolle ....
Google lämpesi tekoälylainsäädännölle – Nyt pitää miettiä vain millaisia lakeja säädetään Google lämpesi tekoälylainsäädännölle – Nyt pitää miettiä vain millaisia lakeja säädetään (20.1.2020 18:39)
Googlen ja sen emoyhtiön Alphabetin toimitusjohtaja Sundar Pichai toteaa Financial Timesissa julkaistussa mielipidekirjoituksessa suhtautuvansa positiivisesti tekoälyn sääntelyyn. Pichain mukaan ....
Päivän diili: 108 megapikselin pääkameralla varustettu Xiaomi Mi Note 10 nyt 469 euroa (säästä 30 euroa) Päivän diili: 108 megapikselin pääkameralla varustettu Xiaomi Mi Note 10 nyt 469 euroa (säästä 30 euroa) (20.1.2020 17:57)
Marraskuussa Xiaomi julkaisi Mi Note 10 -puhelimen, joka on varustettu viidellä takakameralla. Pääkameran megapikselimäärä yltää peräti 108 megapikseliin. Puhelimen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat ....
Samsung sai uuden puhelinpomon – Tehtävänä tehdä taittuvista puhelimista hitti Samsung sai uuden puhelinpomon – Tehtävänä tehdä taittuvista puhelimista hitti (20.1.2020 17:48)
Samsung on korvannut älypuhelinliiketoimintaa johtaneen DJ Kohin yhtiössä vuonna 1997 aloittaneella Roh Tae-mooniilla. Hänen tärkeimpinä tehtävinä on haastaa onnistuneesti kiinalaiset halpavalmistajat ....

Uutisarkisto