AfterDawn: IT-alan uutiset

Firefoxin kehittämä laajennos – Suosittelee nettiartikkeleita selaushistorian perusteella

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 7.8.2018 18:07

Firefoxin kehittämä laajennos – Suosittelee nettiartikkeleita selaushistorian perusteella Firefox-selainta kehittävä Mozilla kokeilee tulevaisuuttaan selainlaajennoksissa, yhtiö on nimittäin esitellyt Advance-nimisen kokeellisen laajennoksen. Sen ajatuksena on tarjota käyttäjälle nettiartikkeliehdotuksia selaushistorian perusteella.
Advance koostuu käytännössä kahdesta osasta. Ensimmäinen on Read Next -niminen osio, jossa esitellään uutta luettavaa selaimessa parhaillaan avoinna olevien sivujen perusteella. Toisessa For You -nimisessä osiossa tongitaan selaushistoriaa laajemmin ja laajennos yrittää selvittää millaisista aiheista oikein pidät. Kaikki esitetyt sisällöt ovat kuitenkin täysin personoituja, joten laajennokseen ei ole upotettu mainoksia tai "sponsorin suosittelemaa sisältöä".

Laajennoksen suositusten pohjalla ei ole kuitenkaan Mozillan itse kehittämä teknologia, vaan suosituskone perustuu koneoppimiseen erikoistuneen Laserliken työhön.

Advancen testaus vaatii Firefox-selaimen sekä Test Pilot -ohjelmaan liittymisen.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto