AfterDawn: IT-alan uutiset

Tämä pieni konsoli myy paremmin kuin PlayStation 4 tai Xbox One

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.8.2018 06:33 Kommentteja (1)

Tämä pieni konsoli myy paremmin kuin PlayStation 4 tai Xbox One

Vuonna 2016 myyntiin tullut NES Classic -minikonsoli aloitti retrokonsoleiden buumin, mutta kaikki eivät aikoinaan päässeet siihen käsiksi. Nyt siihen on kuitenkin uusi mahdollisuus, kun konsoli on palannut esimerkiksi Yhdysvaltojen markkinoille.
NES Classicin comeback näyttää olleen todellinen menestys, sillä konsolia myytiin The NPD Groupin analyysin mukaan jopa enemmän kuin nykyaikaisia konsoleita eli PlayStation 4:ää, Nintendo Switchiä tai Xbox Onea. Tämä siitäkin huolimatta, että NES Classic ehti olla tarkastelujaksolla (kesäkuu 2018) myynnissä vain muutaman päivän.

Kuluttajien puolella kysyntää siis löytyy Nintendon vanhoista konsoleista tehdyille mini-versioille, joten luulisi Nintendon käyttävän tilaisuuden nyt hyväksi. Toki 59 dollarin konsolia on helpompi myydä markkinoilla kuin kalliimpia nykyaikaisia konsoleita, mutta siitä huolimatta kysyntää selkeästi löytyy edelleen.
Nintendo myy myös Super Nintendon pohjalta luotua SNES Classic -konsolia. Jää nähtäväksi tuleeko aikanaan myös Nintendo 64:stä miniversio.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.8.2018 18:07

Kai nyt myy hyvin kun hinta ei ole missään 200€uron tuntumissa mitä se oli n.vuosi sitten trokareiden takia.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto