AfterDawn: IT-alan uutiset

Tässä kaikki elokuun Netflix Originals -uutuudet

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 30.7.2018 20:17

Tässä kaikki elokuun Netflix Originals -uutuudet Netflix jatkaa vahvaa kesäjulkaisujen sarjaa elokuussakin ja mikäli helteiltä joutaa sisätiloihin, niin katseltavaa löytyy moneen makuun. Tässä käymmekin läpi kaikki uudet Netflixin oman tuotannon julkaisut ensi kuulle.
Elokuvarintamalla on julkaisuja maailman eri kolkista, mm. enspanjalaisdraama The Motive (El Autor) ja Barcelonaan sijoittuva The Laws of Thermodynamics, intialaiskomedia Brij Mohan Amar Rahe, argentiinalainen Perdida sekä englantilaisdraama The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society. Muita Netflix Originals -elokuvia ovat lisäksi Yhdysvaltalaiset teinikomediat The Package ja To All The Boys I've Loved Before, musiikkikomedia The After Party, kauhuelokuva Afflicted sekä Kelsey Grammerin, Kirsten Bellin ja Seth Rogenin tähdittämä dramedia Like Father.

Myös uusien sarjojen rintamalla on paljon kansainvälistä väriä, kuten japanilaisdraama Switched, intialaiskauhu Ghoul, espanjaan sijoittuva huumesarja Cocaine Coast, viikoittain uusia jaksoja tarjoava korealainen Mr. Sunshine, meksikolainen synkkää huumoria tarjoava La casa de las flores eli The House of Flowers sekä saman maan rikossarja Undercover Law, scifi-draama briteistä nimeltään The Innocents, puolalaissarja Ultraviolet sekä tietysti suomalainen Karppi (Deadwind), joka kertoo samannimisestä rikosetsivästä.

Lapsille on muun muassa uudet The Ponysitters Club ja Pinky Malinky ja aikuisempaan makuun animaatiota tarjoavat Paradise PD, animesarja Flavors of Youth sekä kovasti odotettu Simpsonien Matt Groeningin uusi Disenchantment.

Sitcomien puolella on tarjolla puolestaan uusi All About the Washingtons ja elämäntapa/reality-puolella Ultimate Beastmaster: Survival of the Fittest, Aasiaan tällä kertaa sijoittuva uusi 72 Dangerous Animals, ruokaohjelma Million Pound Menu, asunto-ohjelma Stay Here sekä Justin Willmanin taikuriohjelma Magic for Humans.

Dokumenttityylisiä sarjoja ovat puolestaan kuolemansellissä elävistä kertova I Am A Killer, koulujen marssiorkestereista kertova Marching Orders, jalattomasta painijasta kertova Zion, rikollisten ajatuksiin pureutuva Inside the Criminal Mind sekä BuzzFeedin Follow This.

Standupin osalta elokuussa on tarjolla myös pari uutta spesiaalia: Demetri Martinin The Overthinker sekä Bert Kreischerin Secret Time.

Luonnollisesti useat Netflix Originaalit palaava myös uusien kausien myötä Netflixiin, ja näihin kuuluvat mm. Spirit Riding Free, Voltron: Legendary Defender, Dinotrux Supercharged, The Comedy Lineup, Ask the StoryBots, The Investigator: A British Crime Story, Trolls: The Beat Goes On! sekä odotettu Ozarkin kakkoskausi.Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

PlayStation Now muuttaa strategiaansa – Suoratoistopalvelu vaihtaa offline-tilaan PlayStation Now muuttaa strategiaansa – Suoratoistopalvelu vaihtaa offline-tilaan (21.9.2018 16:28)
Suoratoistopelaamiseen tarkoitettu PlayStation Now -palvelu muuttaa joiltain osin toimintastrategiaansa, sillä tulevaisuudessa valikoituja pelejä on mahdollista ladata omalle konsolille ja niitä ....
Amazon levittäytyy kaikkialle elämääsi – Esitteli puheohjattavan mikron Amazon levittäytyy kaikkialle elämääsi – Esitteli puheohjattavan mikron (21.9.2018 10:47)
Amazon teki eilen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa ainakin sen selväksi, että yhtiö haluaa levittää Alexa-puheavustajan aivan kaikkialle – koteihin, autoihin, työpaikoille ja kaikkiin mahdollisiin ....
Spotify avaa ovet kaikelle musiikille – Lataa ilmaiseksi sisältöä Spotifyhin Spotify avaa ovet kaikelle musiikille – Lataa ilmaiseksi sisältöä Spotifyhin (21.9.2018 10:23)
Spotify on päättänyt avata muusikoille mahdollisuuden ladata musiikkiaan suoraan suoratoistopalveluun, minkä lisäksi koko prosessi on artiseille täysin ilmaista. Tällä hetkellä työkalu on beta-asteella ....
iPhone XS ja XS Max tulivat kauppoihin – Hinta saattaa karkottaa ostajia iPhone XS ja XS Max tulivat kauppoihin – Hinta saattaa karkottaa ostajia (21.9.2018 09:59)
Applen uudet iPhone XS- ja iPhone XS Max -älypuhelimet ovat tulleet myyntiin Suomessa. Puhelimia on saatavilla kaikkien suurimpien myyntikanavien kautta, muun muassa operaattorit, elektroniikan ....
Kiinan rikkain mies pettyi Trumpiin – Luopuu lupauksesta luoda miljoona työpaikkaa Kiinan rikkain mies pettyi Trumpiin – Luopuu lupauksesta luoda miljoona työpaikkaa (20.9.2018 16:23)
Presidenttikautensa alussa Donald Trump haali ympärilleen ystäviä ja lupasi teollisuudelle hyvää verohelpotusten muodossa, mutta viimeisen vuoden aikana hänen politiikkansa on perustunut uhittelulle. ....

Uutisarkisto