AfterDawn: IT-alan uutiset

Steamin keskustelut uudistui – Haastaa Discordin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 25.7.2018 18:21

Steamin keskustelut uudistui – Haastaa Discordin Valve on päivittänyt Steam-sovelluksensa keskusteluominaisuuksia pärjätäkseen paremmin kilpailussa Discordia vastaan. Steam Chatissa on nyt mahdollista ilmaista itseään monipuolisemmin laajan mediatuen ansiosta, minkä lisäksi kavereita voi lajitella erilaisiin ryhmiin kattavammin.
Steamissä käytäviin keskusteluihin voi liittää jatkossa mediaupotteiden (esim. YouTube) GIF-animaatioita, jolloin kavereiden ei tarvitse poistua ohjelmasta nähdäkseen millaisen reaktioanimaation jaoit keskusteluun. Kavereiden lisääminen käynnissä oleviin keskusteluihin onnistuu jatkossa helposti raahaamalla kaverin käyttäjätilin linkki kaverilistasta keskusteluun.

Ryhmäkeskustelut on myös mahdollista tallettaa myöhempiä keskusteluita varten. Niille voi luoda oman avataren ja otsikon. Kutsuja ryhmäkeskusteluihin voi lähettää linkin muodossa esimerkiksi sähköpostin tai tekstiviestin kautta.

Uutta on sekin, että Steamin Chatiin tulleet uudet ominaisuudet löytyvät myös verkkosivujen puolelta, joten ominaisuuksien käyttö ei vaadi tietokoneelle asennettua sovellusta, vaan kaikkiin toimintoihin pääsee käsiksi myös selaimella.

Lisää uudistuksen mukana tulleista ominaisuuksista löytyy täältä.

Tägit: Discord Steam Valve
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto