Steamin keskustelut uudistui – Haastaa Discordin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.7.2018 18:21

Steamin keskustelut uudistui – Haastaa Discordin Valve on päivittänyt Steam-sovelluksensa keskusteluominaisuuksia pärjätäkseen paremmin kilpailussa Discordia vastaan. Steam Chatissa on nyt mahdollista ilmaista itseään monipuolisemmin laajan mediatuen ansiosta, minkä lisäksi kavereita voi lajitella erilaisiin ryhmiin kattavammin.
Steamissä käytäviin keskusteluihin voi liittää jatkossa mediaupotteiden (esim. YouTube) GIF-animaatioita, jolloin kavereiden ei tarvitse poistua ohjelmasta nähdäkseen millaisen reaktioanimaation jaoit keskusteluun. Kavereiden lisääminen käynnissä oleviin keskusteluihin onnistuu jatkossa helposti raahaamalla kaverin käyttäjätilin linkki kaverilistasta keskusteluun.

Ryhmäkeskustelut on myös mahdollista tallettaa myöhempiä keskusteluita varten. Niille voi luoda oman avataren ja otsikon. Kutsuja ryhmäkeskusteluihin voi lähettää linkin muodossa esimerkiksi sähköpostin tai tekstiviestin kautta.

Uutta on sekin, että Steamin Chatiin tulleet uudet ominaisuudet löytyvät myös verkkosivujen puolelta, joten ominaisuuksien käyttö ei vaadi tietokoneelle asennettua sovellusta, vaan kaikkiin toimintoihin pääsee käsiksi myös selaimella.Lisää uudistuksen mukana tulleista ominaisuuksista löytyy täältä.

Tägit: Discord Steam Valve
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Viikkorahat WhatsApp-viestinä? Facebook esitteli oman maksujärjestelmän Viikkorahat WhatsApp-viestinä? Facebook esitteli oman maksujärjestelmän (13.11.2019 06:18)
Facebookin virtuaalivaluuttaprojektin Libralla ei mene kovin hyvin tärkeimpien tukijoiden kaikottua, mutta se ei estä yhteisöjätin aikomusta valloittaa rahasiirtomarkkinat. Facebook onkin esitellyt ....
Vaasa jäi nuolemaan näppejään – Teslan Gigafactory-tehdas meni Saksaan Vaasa jäi nuolemaan näppejään – Teslan Gigafactory-tehdas meni Saksaan (13.11.2019 05:59)
Tesla aikoo sijoittaa Euroopan Gigafactory-tehtaansa Berliiniin. Tehtaalla valmistetaan Teslan ajoneuvojen lisäksi niissä käytettäviä komponentteja, kuten esimerkiksi akustoja. Tehdas sijoitetaan ....
Tässä on syy miksi Netflix lakkaa toimimasta vanhoissa laitteissa Tässä on syy miksi Netflix lakkaa toimimasta vanhoissa laitteissa (12.11.2019 18:27)
Netflixillä oli näin Black Fridayn alla huonoja uutisia kerrottavana Samsungin vanhojen älytelevisioiden omistajille: suoratoistopalvelun toiminta voi lakata tyystin vuosien 2010 ja 2011 malleissa. ....
Akku tyhjenee nopeasti – Laita heti WhatsApp kuriin näillä asetuksilla Akku tyhjenee nopeasti – Laita heti WhatsApp kuriin näillä asetuksilla (12.11.2019 06:18)
Tässä kuussa moniin Android-puhelimiin ilmestyi outo ongelma. Puhelimien akut tuntuivat tyhjenevän äärimmäisen nopeasti ja syytä käyttäytymiselle ei tunnu löytyvän. Käyttöjärjestelmästä se ei ....
Seuraavien iPhonien kärkiominaisuus paljastui – Apple petaa petiä uusille tuotteille Seuraavien iPhonien kärkiominaisuus paljastui – Apple petaa petiä uusille tuotteille (12.11.2019 06:05)
Laajennettua todellisuutta hyödyntävien lasien tuotekehitykseen menee vielä pari vuotta aikaa, mutta Apple on silti valmiina testaamaan uusia teknologioita käytännössä. Bloombergin tietojen ....

Uutisarkisto