Netflixistä tulee älykkäämpi – Lataa seuraavan jakson etukäteen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.7.2018 17:36

Netflixistä tulee älykkäämpi – Lataa seuraavan jakson etukäteen Puskuroinnista aiheutuvien hidasteluiden ja videotoiston katkeamisen välttäminen on olennainen ongelma suoratoistopalveluissa. Netflix on lähtenyt ratkomaan asiaa muun muassa kattavalla sisällönjakeluverkolla. Tämän lisäksi Netflix pyrkii arvioimaan mahdollisimman tarkkaan mitä sisältöä katsot seuraavaksi.
Puskuroinnin välttämisen lisäksi katselutyylien analysoinnilla voidaan tarjota muutenkin parempi käyttökokemus. Netflix on esimerkiksi lisännyt Android-sovellukseensa uuden Smart Downloads -nimisen ominaisuuden, joka lataa automaattisesti saman sarjan seuraavan jakson laitteellesi. Latausominaisuus on suunniteltu osaksi offline-katselua.

Offline-katselun aikana seuraavaa jaksoa ei voida tietenkään ladata, mutta Netflix lähettää latauspyynnön automaattisesti kun laite kytkeytyy seuraavan kerran Wi-Fi-verkkoon. Samalla jo katsottu jakso poistetaan laitteelta. Laitteessa on siis aina valmiiksi ladattu jotakin katsottavaa. Ominaisuus toimii ainoastaan sarjojen kohdalla, koska seuraavaksi katsottavan elokuvan päättely on hankalaa.

Ominaisuus on saatavilla Androidille. Myöhemmin se julkaistaan myös iOS-laitteille.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen (25.6.2019 06:07)
Microsoftin omistaja ja pitkään ohjelmistojättiä toimitusjohtajan paikalta luotsannut Bill Gates myöntää tehneensä yhden suurimmista virheistä – ja se on Androidille häviäminen ekosysteemien sodassa. ....
Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse (25.6.2019 05:54)
Vaikuttaisi siltä, että Pokemon Go -hittilanseerauksen toisintaminen on todella vaikeaa. Se ei tahdo onnistua edes Pokemon Gon kehittäneeltä Nianticilta, sillä viime viikolla sovelluskauppoihin ....
Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä (25.6.2019 05:43)
Tämän vuoden puheenaiheisiin on kuulunut Applen toiminta sovellusmarkkinoilla. Yhtiöllä on tiukka ote omaan ekosysteemiin, sillä se kehittää niin puhelimet, niiden ohjelmistot kuin puhelimien ....
Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista (24.6.2019 20:18)
Kesän alet alkoivat toden teolla tällä viikolla. Tähän listaan on poimittu eri verkkokauppojen parhaat tarjoukset. Kuten arvata saattaa, tarjouksia löytyy puhelimista, tietokoneista, televisioista ....
Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita (24.6.2019 19:49)
Samsungin SmartThings on ollut yksi älykotilaitteiden edelläkävijäbrändeistä. Yhtiön brändin alle on rakennettu liki kaikenkattava kokonaisuus, johon kuuluu niin hubiratkaisut, valot, kamerat ja sensorit. ....

Uutisarkisto