AfterDawn: IT-alan uutiset

Ticketmaster tietomurron kohteena – Varoitus lähetetty suomalaisille asiakkaille

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 28.6.2018 18:10

Ticketmaster tietomurron kohteena – Varoitus lähetetty suomalaisille asiakkaille

Lippuja myyvä Ticketmaster on kertonut sen Ison-Britannian toimintojen joutuneen tietomurron kohteeksi. Yhtiön omiin järjestelmiin ei murtauduttu, mutta Ticketmasterin kanssa yhteistyötä tekevän Inbenta Technologiesin asiakastukipalveluun on ujuttauduttu luvatta.
BBC:n tietojen mukaan tietomurron kohteeksi on joutunut todennäköisesti vain brittiläisiä asiakkaita (tapaus koskee arviolta 40 000 asiakasta), mutta varotoimenpiteenä Ticketmaster on varoittanut myös muiden maiden asiakkaita. Muun muassa suomalaiset Ticketmasterin asiakkaat ovat saaneet sähköpostitse varoitusviestin.

Sähköposti-ilmoitus lähetettiin kaikille niille, jotka ovat ostaneet Ticketmasterin kautta lippuja vuoden 2017 syyskuun ja kuluvan vuoden kesäkuun välisenä aikana. BBC:n mukaan vaaravyöhykkeellä ovat kuitenkin helmikuun ja kesäkuun 23. päivän välillä lippuja ostaneet asiakkaat.

Varotoimenpiteenä Ticketmaster on nollannut asiakkaidensa salasanoja. Yhtiö tutkii parhaillaan miten tietomurto on vaikuttanut asiakkaiden luottokorttitietoihin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto