AfterDawn: IT-alan uutiset

Ticketmaster tietomurron kohteena – Varoitus lähetetty suomalaisille asiakkaille

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 28.6.2018 18:10

Ticketmaster tietomurron kohteena – Varoitus lähetetty suomalaisille asiakkaille Lippuja myyvä Ticketmaster on kertonut sen Ison-Britannian toimintojen joutuneen tietomurron kohteeksi. Yhtiön omiin järjestelmiin ei murtauduttu, mutta Ticketmasterin kanssa yhteistyötä tekevän Inbenta Technologiesin asiakastukipalveluun on ujuttauduttu luvatta.
BBC:n tietojen mukaan tietomurron kohteeksi on joutunut todennäköisesti vain brittiläisiä asiakkaita (tapaus koskee arviolta 40 000 asiakasta), mutta varotoimenpiteenä Ticketmaster on varoittanut myös muiden maiden asiakkaita. Muun muassa suomalaiset Ticketmasterin asiakkaat ovat saaneet sähköpostitse varoitusviestin.

Sähköposti-ilmoitus lähetettiin kaikille niille, jotka ovat ostaneet Ticketmasterin kautta lippuja vuoden 2017 syyskuun ja kuluvan vuoden kesäkuun välisenä aikana. BBC:n mukaan vaaravyöhykkeellä ovat kuitenkin helmikuun ja kesäkuun 23. päivän välillä lippuja ostaneet asiakkaat.

Varotoimenpiteenä Ticketmaster on nollannut asiakkaidensa salasanoja. Yhtiö tutkii parhaillaan miten tietomurto on vaikuttanut asiakkaiden luottokorttitietoihin.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto