AfterDawn: IT-alan uutiset

Oculus Go -virtuaalilasit tulivat myyntiin Euroopassa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 27.6.2018 07:00

Oculus Go -virtuaalilasit tulivat myyntiin Euroopassa Jo viime syksynä julkistetut Oculus Go -virtuaalilasit tulevat vihdoin myyntiin Euroopassa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa. Ennakkotilauksia on otettu vastaan jo hetken aikaa, mutta vasta nyt VR-lasit ovat todella tulossa saataville.
Mikäli Oculus Go on laitteena päässyt jo unohtumaan, niin kyseessä on kevennetty versio Oculus Riftistä. Sen peruslähtökohta on tarjota VR-kokemus, jossa lasit ovat riippumattomia muista laitteista, joten niitä voi käyttää ilman ylimääräisiä kaapeleita eikä niihin tarvitse kytkeä kiinni omaa älypuhelinta.

Suorituskyvyllisesti Oculus Go -lasit ovat kuitenkin lähellä puhelimiin perustuvia VR-laseja, sillä laitteen sisältä löytyy Qualcommin kehittämä järjestelmäpiiri. Näytön tarkkuus on 2560x1440 pikseliä. Hintaa Oculus Gon 32 gigatavun versiolla on Euroopassa 219 euroa. Jos muistia tarvitsee lisää (64 Gt), niin laseista pitää pulittaa 269 euroa. VR-lasit voi ostaa esimerkiksi Oculuksen verkkokaupasta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto