AfterDawn: IT-alan uutiset

Lataa Firefox 61 täältä – Huomattava parannus välilehtiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 26.6.2018 18:09

Lataa Firefox 61 täältä – Huomattava parannus välilehtiin Mozilla on julkaissut tänään Firefox-selaimesta version numero 61. Nettiselaimen voi käydä lataamassa omalle tietokoneelleen Download.fi-verkkopalvelusta. Uudet versiot ovat saatavilla myös Linuxille ja macOS:lle.
Firefox 61 sisältää optimointeja selaimen perustoimintoihin, esimerkiksi välilehdeltä toiseen siirtyminen käy nykyisin selvästi rivakammin. Välilehtien käyttö on tosin nopeutunut vain Linuxilla ja Windowsilla, joten macOS:n käyttäjien ei pitäisi havaita tässä kohtaa eroa aiempaan. Tietoturvaa on kohennettu TLS 1.3 -tuella (Transport Layer Security 1.3) sekä rajoittamalla pääsyä HTTP- ja HTTPS-sivuille lisättyihin FTP-resursseihin.

Muilta osin selaimen uudistukset ovat lähinnä pieniä viilauksia, joilla on pyritty muun muassa yhtenäistämään selaimen käyttökokemusta eri alustoilla.

Lataa Firefox 61 Windowsille täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Mozilla Firefox
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto