AfterDawn: IT-alan uutiset

Adoben Project Rush sisältää helpot työkalut YouTube-videoiden editointiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 20.6.2018 07:06

Adoben Project Rush sisältää helpot työkalut YouTube-videoiden editointiin

Luovan alan ammattilaisten ohjelmistoja kehittävä Adobe on esitellyt Project Rush -nimisen videoeditointisovelluksen, jonka avulla voi laitteella kuin laitteella luoda nopeasti ammattitason pätkiä. Sovelluksen kohderyhmä on YouTubeen aktiivisesti sisältöä tuottavat ihmiset.
Kuten ohjelmiston nimestäkin voi päätellä, Project Rushin ideana on tarjota työkalu nopeatahtiseen työskentelyyn. YouTube-kanavilta odotetaan uutta sisältöä jatkuvalla syötöllä, mutta videoiden tekeminen voi silti olla työlästä. Adobe yrittää keventää sisällöntuottajien työtaakkaa ja mahdollistaa videoiden nopeamman julkaisun.

VidCon-tapahtumassa esitelty tuote perustuu siis helppokäyttöisyyteen sekä drag-and-drop-tyyliseen käyttöliittymään. Editoinnissa käytetyt videoklipit voi kuvata ennakkoon tai vaihtoehtoisesti ne voi kuvata editoinnin aikana. Project Rush sallii myös editointityön jatkumisen eri laitteilla, esimerkiksi Macillä tai Windowsilla aloitettua työtä voi jatkaa iPhonella, jolloin muutokset tehdään matalaresoluutioiseen videoon, mutta ne siirtyvät myöhemmin täysresoluutioiseen projektitiedostoon.
Applen iMovien kanssa kilpailevan Project Rushin kokeilijaksi voi ilmoittautua täällä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto