AfterDawn: IT-alan uutiset

Peruttu Lucifer saapuu Netflixiin

Kirjoittaja AfterDawn @ 16.6.2018 18:53 Kommentteja (1)

Peruttu Lucifer saapuu Netflixiin

Netflix on ottanut vuosien saatossa muutamia tuttuja sarjoja kaapelitelevision puolelta omiin riveihinsä. Näin tapahtui myös nyt Foxilla Yhdysvalloissa lähetetyn ja hiljattain perutun sarjan kanssa.
Viime kuussa peruttu Lucifer pyöri Fox-kanavalla kolmen kauden verran, mutta ilmeisesti fanien toiveita on kuultu Netflixin sisältötiimissä, sillä sarjasta tehdään neljäs kausi suoratoistopalvelu Netflixiin, kertoo Deadline.

Tässä vaiheessa ei ole tosin tietoa saapuuko edeltävät jaksot myös Netflixiin Suomessa. Sarjan suoratoisto-oikeudet Yhdysvalloissa ovat Hululla ja Amazonilla Saksassa ja Iso-Britanniassa, mutta Suomessa Lucifer näkyy Netflixin kautta aina ensimmäisestä kaudesta alkaen.

Luciferin nimikkoantisankaria näyttelee Tom Ellis ja mukana on myös mm. 24:n presidenttinä tunnetuksi tullut D.B. Woodside isoveli Amenadielinä.

Netflix on ottanut aiemmin valikoimiinsa mm. Foxilla vuosituhannen alussa lähetetyn Arrested Developmentin sekä AMC:llä nähdyn The Killingin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

117.6.2018 03:50

A) Kirjoitus virhe "jatksot"
B) Luciferin aikaisemmat kaudet 1-3 on jo netflixissä katsottavissa Suomessa ja on ollut jo pidemmän aikaa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto