AfterDawn: IT-alan uutiset

Alkuperäinen Donkey Kong julkaistiin Nintendo Switchille

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 15.6.2018 06:38

Alkuperäinen Donkey Kong julkaistiin Nintendo Switchille Vuonna 1981 julkaistu Donkey Kong -kolikkopeli on julkaistu Nintendo Switch -pelikonsolille. Peliä myydään Nintendon pelikaupassa 7,99 dollarin hintaan. Kyseinen peli nauttii kulttimainetta viihdyttävyydensä takia, mutta myös siksi, että siinä esiintyy kaksi Nintendon suosittua pelihahmoa ensimmäistä kertaa: Donkey Kong ja Mario.
Pelissä ajatuksena on pelastaa Donkey Kongin kynsiin joutunut prinsessa Mario-hahmolla. Pelaaja joutuu kipuamaan ylöspäin vaarallisissa rakennustyömailla ja välttelemään samalla Donkey Kongin luomia ansoja tai esteitä.

Nintendo Switchillel julkaistu peli sisältää alkuperäisen japanilaisen Donkey Kongin lisäksi myöhemmin julkaistun bugikorjatun version sekä kansainvälisesti julkaistun version.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto