Tässä kesäkuun Netflix Originals -uutuudet: Kannabiskokkausta ja mentalismia

Kirjoittaja AfterDawn @ 8.6.2018 19:06 Kommentteja (1)

Tässä kesäkuun Netflix Originals -uutuudet: Kannabiskokkausta ja mentalismia Kesä on alkanut varsin lämpimästi monin paikoin, mutta ei hätää, kyllä se räntäsade vielä sieltä tulee ja aikaa jää näin myös Netflixin katsomiselle.
Kesäkuulle onkin varsin mukavasti tarjontaa myös suoratoistojätin oman Originals-ohjelmiston osalta.

Jo ensimmäisen viikon aikana Netflixissä on julkaistu uusi korealaissarja Busted!, minisarja Ranskan terrori-iskuista nimeltään November 13: Attack on Paris sekä kohutun koomikko Michelle Wolfin standup-spesiaali. Luvassa on kuitenkin paljon, paljon muutakin Netflix-kivaa.

Elokuvarintamalla on teinikomedia Alex Strangelove, romanttinen komedia Ali's Wedding irakilaisperheestä Australiassa, Intialainen lyhytelokuvakokoelma Lust Stories, israelilaisdraama Maktub, mm. Pete Davidsonin ja Lucy Liun tähdittämä rom-com Set It Up, espanjalainen draama La enfermedad del domingo eli Sunday's Illness, New York Postin Susannah Cahalanin muistelmiin perustuva Brain on Fire, kiinalainen rakkaustarina Us and Them, ranskalaisdraama To Each, Her Own (eli Les Goûts et les couleurs) sekä sci-fi trilleri TAU.Standupissa tarjolla on puolestaan mm. Kamau Bellin Private School Negro ja Hannah Gadsbyn Nanette, Netflixin huippusuosittujen rikosdokumenttien sarjaa jatkaa The Staircase ja historiallisiin dokumentteihin lisätään toisen maailman sodan mysteereistä kertova Churchill's Secret Agents: The New Recruits.

Uutuussarjoihin lukeutuu myös synkkä mysteeri Australiasta Secret City, virtuaalitodellisuudesta kertova futuristinen Kiss Me First, ranskalainen minikokoinen rikosdraama La forêt sekä Yhdysvaltojen huume-epidemiasta kärsivistä miehistä kertova Recovery Boys.

Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on ehdottomasti huippumentalisti Derren Brownin uusin spesiaali Miracle, joka saa ensi-iltansa 22. kuluvaa kuuta.

Erikoisin uutuus on lienee kuitenkin Cooking on High, joka yhdistää kannabiskultuurin ja ruokaohjelmat. Todennäköisesti tavallinen pot brownie ei riitä tässä kisassa.

Animaatioita lapsille ja lapsenmielisille ovat uudet The Hollow, Treehouse Detectives, True: Magical Friends, True: Wonderful Wishes sekä Harvey Street Kids. Animetarjontaa laajennetaan Fate/EXTRA Last Encore: Oblitus Copernican Theoryn myötä.

Uutuussarjojen lisäksi Netflixillä on tietysti tarjolla myös melkoisesti palaavia sarjoja, joista mainottakoon mm. Marvel's Luke Cage, GLOW ja Nailed It! kakkoskaudella, The Ranch vitoskaudella sekä Sense8:n viimeinen kausi.Tässä vielä muutamia mainittujen ohjelmien trailereita.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

18.6.2018 22:48

Outoa kun Afterdawnissa on alettu mainostamaan Netflixin sisältöä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

PlayStation 5:n julkistus lykkääntyy – Syynä Yhdysvaltojen mielenosoitukset PlayStation 5:n julkistus lykkääntyy – Syynä Yhdysvaltojen mielenosoitukset (2.6.2020 06:10)
Sonyn oli tarkoitus esitellä uuden sukupolven pelikonsolinsa 4. kesäkuuta, mutta Yhdysvalloissa leimahtaneiden mielenosoitusten takia pelijätti kokee, ettei nyt ole sopiva aika ilakoida uusilla ....
Testissä Samsung Galaxy Tab S6 Lite -tabletti Testissä Samsung Galaxy Tab S6 Lite -tabletti (1.6.2020 19:40)
Hardwaren testattavana viihtyi parin viikon ajan Samsungin uusi Android-tabletti, joka on kevyempi versio viime vuoden Galaxy Tab S6 -tabletista. Ominaisuuksien osalta Galaxy Tab S6 Lite ....
Ylen HD-kanavat näkyvät nyt antenniverkossa koko Suomessa Ylen HD-kanavat näkyvät nyt antenniverkossa koko Suomessa (1.6.2020 18:33)
Antennijakelussa Ylen HD-kanavat siirtyivät Digitan UHF-verkkoon 1.4.2020 alkaen, ja nyt Digitan HD-lähetykset mahdollistava antenniverkko kattaa koko Suomen. Jo aiemmin Ylen HD-muotoiset kanavat ....
Kiinalaisyhtiön älypuhelimet tuovat kameran vakautuksen uudelle tasolle Kiinalaisyhtiön älypuhelimet tuovat kameran vakautuksen uudelle tasolle (1.6.2020 17:06)
Kiinalaisyhtiö Vivo on ollut markkinoilla pitkän aikaa, vaikka se ei ole kovin suureen suosioon lännessa noussutkaan. Jo vuosia se on kuitenkin pyrkinyt olemaan aallonharjalla erilaisten teknologioiden ....
Sony Xperia 1 II -lippulaivapuhelin saapui ennakkotilattavaksi - hinta 1199 euroa, kaupan päälle WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeet Sony Xperia 1 II -lippulaivapuhelin saapui ennakkotilattavaksi - hinta 1199 euroa, kaupan päälle WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeet (1.6.2020 15:50)
Sony Xperia 1 II -lippulaivapuhelin julkaistiin jo helmikuussa yhdessä edullisemman Xperia 10 II -puhelimen kanssa. Näistä jälkimmäinen saapui tilattavaksi ennakkoon viime viikolla ja nyt vuoronsa ....

Uutisarkisto