Tässä kesäkuun Netflix Originals -uutuudet: Kannabiskokkausta ja mentalismia

Kirjoittaja AfterDawn @ 8.6.2018 19:06 Kommentteja (1)

Tässä kesäkuun Netflix Originals -uutuudet: Kannabiskokkausta ja mentalismia Kesä on alkanut varsin lämpimästi monin paikoin, mutta ei hätää, kyllä se räntäsade vielä sieltä tulee ja aikaa jää näin myös Netflixin katsomiselle.
Kesäkuulle onkin varsin mukavasti tarjontaa myös suoratoistojätin oman Originals-ohjelmiston osalta.

Jo ensimmäisen viikon aikana Netflixissä on julkaistu uusi korealaissarja Busted!, minisarja Ranskan terrori-iskuista nimeltään November 13: Attack on Paris sekä kohutun koomikko Michelle Wolfin standup-spesiaali. Luvassa on kuitenkin paljon, paljon muutakin Netflix-kivaa.

Elokuvarintamalla on teinikomedia Alex Strangelove, romanttinen komedia Ali's Wedding irakilaisperheestä Australiassa, Intialainen lyhytelokuvakokoelma Lust Stories, israelilaisdraama Maktub, mm. Pete Davidsonin ja Lucy Liun tähdittämä rom-com Set It Up, espanjalainen draama La enfermedad del domingo eli Sunday's Illness, New York Postin Susannah Cahalanin muistelmiin perustuva Brain on Fire, kiinalainen rakkaustarina Us and Them, ranskalaisdraama To Each, Her Own (eli Les Goûts et les couleurs) sekä sci-fi trilleri TAU.Standupissa tarjolla on puolestaan mm. Kamau Bellin Private School Negro ja Hannah Gadsbyn Nanette, Netflixin huippusuosittujen rikosdokumenttien sarjaa jatkaa The Staircase ja historiallisiin dokumentteihin lisätään toisen maailman sodan mysteereistä kertova Churchill's Secret Agents: The New Recruits.

Uutuussarjoihin lukeutuu myös synkkä mysteeri Australiasta Secret City, virtuaalitodellisuudesta kertova futuristinen Kiss Me First, ranskalainen minikokoinen rikosdraama La forêt sekä Yhdysvaltojen huume-epidemiasta kärsivistä miehistä kertova Recovery Boys.

Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on ehdottomasti huippumentalisti Derren Brownin uusin spesiaali Miracle, joka saa ensi-iltansa 22. kuluvaa kuuta.

Erikoisin uutuus on lienee kuitenkin Cooking on High, joka yhdistää kannabiskultuurin ja ruokaohjelmat. Todennäköisesti tavallinen pot brownie ei riitä tässä kisassa.

Animaatioita lapsille ja lapsenmielisille ovat uudet The Hollow, Treehouse Detectives, True: Magical Friends, True: Wonderful Wishes sekä Harvey Street Kids. Animetarjontaa laajennetaan Fate/EXTRA Last Encore: Oblitus Copernican Theoryn myötä.

Uutuussarjojen lisäksi Netflixillä on tietysti tarjolla myös melkoisesti palaavia sarjoja, joista mainottakoon mm. Marvel's Luke Cage, GLOW ja Nailed It! kakkoskaudella, The Ranch vitoskaudella sekä Sense8:n viimeinen kausi.Tässä vielä muutamia mainittujen ohjelmien trailereita.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

18.6.2018 22:48

Outoa kun Afterdawnissa on alettu mainostamaan Netflixin sisältöä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Viikkorahat WhatsApp-viestinä? Facebook esitteli oman maksujärjestelmän Viikkorahat WhatsApp-viestinä? Facebook esitteli oman maksujärjestelmän (13.11.2019 06:18)
Facebookin virtuaalivaluuttaprojektin Libralla ei mene kovin hyvin tärkeimpien tukijoiden kaikottua, mutta se ei estä yhteisöjätin aikomusta valloittaa rahasiirtomarkkinat. Facebook onkin esitellyt ....
Vaasa jäi nuolemaan näppejään – Teslan Gigafactory-tehdas meni Saksaan Vaasa jäi nuolemaan näppejään – Teslan Gigafactory-tehdas meni Saksaan (13.11.2019 05:59)
Tesla aikoo sijoittaa Euroopan Gigafactory-tehtaansa Berliiniin. Tehtaalla valmistetaan Teslan ajoneuvojen lisäksi niissä käytettäviä komponentteja, kuten esimerkiksi akustoja. Tehdas sijoitetaan ....
Tässä on syy miksi Netflix lakkaa toimimasta vanhoissa laitteissa Tässä on syy miksi Netflix lakkaa toimimasta vanhoissa laitteissa (12.11.2019 18:27)
Netflixillä oli näin Black Fridayn alla huonoja uutisia kerrottavana Samsungin vanhojen älytelevisioiden omistajille: suoratoistopalvelun toiminta voi lakata tyystin vuosien 2010 ja 2011 malleissa. ....
Akku tyhjenee nopeasti – Laita heti WhatsApp kuriin näillä asetuksilla Akku tyhjenee nopeasti – Laita heti WhatsApp kuriin näillä asetuksilla (12.11.2019 06:18)
Tässä kuussa moniin Android-puhelimiin ilmestyi outo ongelma. Puhelimien akut tuntuivat tyhjenevän äärimmäisen nopeasti ja syytä käyttäytymiselle ei tunnu löytyvän. Käyttöjärjestelmästä se ei ....
Seuraavien iPhonien kärkiominaisuus paljastui – Apple petaa petiä uusille tuotteille Seuraavien iPhonien kärkiominaisuus paljastui – Apple petaa petiä uusille tuotteille (12.11.2019 06:05)
Laajennettua todellisuutta hyödyntävien lasien tuotekehitykseen menee vielä pari vuotta aikaa, mutta Apple on silti valmiina testaamaan uusia teknologioita käytännössä. Bloombergin tietojen ....

Uutisarkisto