AfterDawn: IT-alan uutiset

Tässä kesäkuun Netflix Originals -uutuudet: Kannabiskokkausta ja mentalismia

Kirjoittaja AfterDawn @ 8.6.2018 19:06 Kommentteja (1)

Tässä kesäkuun Netflix Originals -uutuudet: Kannabiskokkausta ja mentalismia Kesä on alkanut varsin lämpimästi monin paikoin, mutta ei hätää, kyllä se räntäsade vielä sieltä tulee ja aikaa jää näin myös Netflixin katsomiselle.
Kesäkuulle onkin varsin mukavasti tarjontaa myös suoratoistojätin oman Originals-ohjelmiston osalta.

Jo ensimmäisen viikon aikana Netflixissä on julkaistu uusi korealaissarja Busted!, minisarja Ranskan terrori-iskuista nimeltään November 13: Attack on Paris sekä kohutun koomikko Michelle Wolfin standup-spesiaali. Luvassa on kuitenkin paljon, paljon muutakin Netflix-kivaa.

Elokuvarintamalla on teinikomedia Alex Strangelove, romanttinen komedia Ali's Wedding irakilaisperheestä Australiassa, Intialainen lyhytelokuvakokoelma Lust Stories, israelilaisdraama Maktub, mm. Pete Davidsonin ja Lucy Liun tähdittämä rom-com Set It Up, espanjalainen draama La enfermedad del domingo eli Sunday's Illness, New York Postin Susannah Cahalanin muistelmiin perustuva Brain on Fire, kiinalainen rakkaustarina Us and Them, ranskalaisdraama To Each, Her Own (eli Les Goûts et les couleurs) sekä sci-fi trilleri TAU.

Standupissa tarjolla on puolestaan mm. Kamau Bellin Private School Negro ja Hannah Gadsbyn Nanette, Netflixin huippusuosittujen rikosdokumenttien sarjaa jatkaa The Staircase ja historiallisiin dokumentteihin lisätään toisen maailman sodan mysteereistä kertova Churchill's Secret Agents: The New Recruits.

Uutuussarjoihin lukeutuu myös synkkä mysteeri Australiasta Secret City, virtuaalitodellisuudesta kertova futuristinen Kiss Me First, ranskalainen minikokoinen rikosdraama La forêt sekä Yhdysvaltojen huume-epidemiasta kärsivistä miehistä kertova Recovery Boys.

Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on ehdottomasti huippumentalisti Derren Brownin uusin spesiaali Miracle, joka saa ensi-iltansa 22. kuluvaa kuuta.

Erikoisin uutuus on lienee kuitenkin Cooking on High, joka yhdistää kannabiskultuurin ja ruokaohjelmat. Todennäköisesti tavallinen pot brownie ei riitä tässä kisassa.

Animaatioita lapsille ja lapsenmielisille ovat uudet The Hollow, Treehouse Detectives, True: Magical Friends, True: Wonderful Wishes sekä Harvey Street Kids. Animetarjontaa laajennetaan Fate/EXTRA Last Encore: Oblitus Copernican Theoryn myötä.

Uutuussarjojen lisäksi Netflixillä on tietysti tarjolla myös melkoisesti palaavia sarjoja, joista mainottakoon mm. Marvel's Luke Cage, GLOW ja Nailed It! kakkoskaudella, The Ranch vitoskaudella sekä Sense8:n viimeinen kausi.

Tässä vielä muutamia mainittujen ohjelmien trailereita.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

18.6.2018 22:48

Outoa kun Afterdawnissa on alettu mainostamaan Netflixin sisältöä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Testissä keskihintainen pelihiiri Roccat Kone AIMO Testissä keskihintainen pelihiiri Roccat Kone AIMO (16.8.2018 11:14)
Pääsimme testaamaan Roccatin uusittua Kone-hiirtä, josta on tällä kertaa tullut erityisesti RGB-valaistukseen keskittynyt AIMO-sarjan versio. Aiemmin meillä on ollut AIMO-sarjasta testissä ....
Google Drive korvautuu Google Onella – Tämä on muuttumassa Google Drive korvautuu Google Onella – Tämä on muuttumassa (16.8.2018 07:16)
Google on yhtenäistämässä pilvitilatarjontaansa uuden brändin alle, verkkotallennustilaa aiotaan jatkossa markkinoida Google Driven sijaan Google One -nimellä. Kaikki Google Driven käytöstä ....
OneDrive uudistui – Näin varmuuskopioit tärkeimmät tiedostot automaattisesti OneDrive uudistui – Näin varmuuskopioit tärkeimmät tiedostot automaattisesti (16.8.2018 06:56)
Microsoft on päivittänyt OneDrive-pilvipalvelun toimintaa niin, että jatkossa se osaa varmuuskopioida ja synkronoida tietokoneen oleellisimmat kansiot automaattisesti. Käyttäjän ei näin tarvitse ....
Älykaiutinten suosio mitattiin: Google haastaa pian ykköspaikasta, Applella paljon takamatkaa Älykaiutinten suosio mitattiin: Google haastaa pian ykköspaikasta, Applella paljon takamatkaa (15.8.2018 19:44)
Älykaiuttimet ovat olleet yksi teknologiamaailman merkittävimmistä trendeistä sitten alkuperäisen Amazon Echon julkaisun jälkeen 2014. Nykyisin markkinoilla on tietysti jo laitteita mm. Googlelta, ....
Nvidian uusi näytönohjainsukupolvi mahdollistaa reaaliaikaisen 8K-videoeditoinnin Nvidian uusi näytönohjainsukupolvi mahdollistaa reaaliaikaisen 8K-videoeditoinnin (15.8.2018 19:18)
Nvidia esitteli tällä viikolla uuden Turing-arkkitehtuurin, jota käytetään yhtiön uusissa RTX-näytönohjaimissa. Tästä ainoa esimerkki on tosin tässä vaiheessa vielä kymppitonnin Quadro RTX 8000, ....

Uutisarkisto