AfterDawn: IT-alan uutiset

Stranger Things saa esiosan novellina

Kirjoittaja AfterDawn @ 8.6.2018 20:17 Kommentteja (1)

Stranger Things saa esiosan novellina Stranger Things on yksi viimeisen muutaman vuoden tärkeimmistä Netflix-julkaisuista. Kyseessä on nyt kahden kauden mittainen, nostalgialla täytetty sarja, jota voi kuvailla vaikkapa mysteerikauhutrilleriksi.
Spinoffejakin on sarjasta tiedossa, mutta ne eivät ole Netflixin tuttua käsialaa. Kyseessä ei siis ole sarjat, tai edes elokuvat, vaan kirjat.

Deadline kertoo, että sarjasta työstetään Netflixin ja Penguin Random Housen yhteistyössä kirjoja, joista pari ensimmäistä on sarjan oheissälää (lahjakirja ja kulissia takaa -tyylinen kirja), mutta tulossa on myös erillinen esiosa, jonka kirjoittaa Lois Lane -kirjoistaan tuttu Gwenda Bond.

Ensi keväänä julkaistava kirja kertoo tarinaa sarjan ihmelapsi Elevenin äidistä mother sekä mystisestä MKUltra-ohjelmasta. Tietojen mukana tulossa on myöhemmin myös muita Stranger Things -kirjoja.

Stranger Things -sarjan paluuta odotetaan ensi vuoden alkupuolella, joten kirja saapuu todennäköisesti vasta sen jälkeen myyntiin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

18.6.2018 21:19

Yleensä en lähde näitä korjailemaan, mutta novel = romaani, short story = novelli.

Itse asiaan. Katselin sivusilmällä tätä ensimmäistä jaksoa eikä oikein uponnut. En siis oikein ymmärrä mikä tässä sarjassa vetoaa vaikka muuten useita muita sarjoja tulee katsottua?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto