AfterDawn: IT-alan uutiset

Eddie Murphyn tähdittämä elämänkertaelokuva Netflixiin

Kirjoittaja AfterDawn @ 8.6.2018 22:52

Eddie Murphyn tähdittämä elämänkertaelokuva Netflixiin Suosikkikoomikko Eddie Murphy työstää Netflixiin tulevaa elämäkertaelokuvaa 70-luvulla pinnalle nousseesta Rudy Ray Mooresta, joka toimi niin näyttelijänä, koomikkona kuin artistinakin.
Elokuvaa, jonka nimi Dolemite Is My Name kertoo Mooren tunnetuimmasta hahmosta ja alter egosta, aletaan työstämään aivan näinä päivinä. Deadlinen tietojen mukaan Eddie Murphy on halunnut tehdä elokuvan Mooren elämästä jo vuosikymmenen ajan.

Dolemite hahmo perustuu Rudy Ray Mooren kuulemaan urbaaniin legandaan parittajana ja pelimiehenä tunnetusti henkilöstä. Moore päätti ottaa hahmon omaan standupiin ja musiikkiin, jonka seurauksena sen suosio räjähti ja tuloksena oli neljä elokuvaa värikkäästä ja kovin epäkorrektista persoonasta.

Eddie Murphyä ei ole viime aikoina nähty Shrekin lisäksi juurikaan elokuvarooleissa, mutta tulossa on Dolemite Is My Namen lisäksi myös 80- ja 90-luvun legendaarisen Beverly Hills kytän neljäs versio.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto