AfterDawn: IT-alan uutiset

Eddie Murphyn tähdittämä elämänkertaelokuva Netflixiin

Kirjoittaja AfterDawn @ 8.6.2018 22:52

Eddie Murphyn tähdittämä elämänkertaelokuva Netflixiin Suosikkikoomikko Eddie Murphy työstää Netflixiin tulevaa elämäkertaelokuvaa 70-luvulla pinnalle nousseesta Rudy Ray Mooresta, joka toimi niin näyttelijänä, koomikkona kuin artistinakin.
Elokuvaa, jonka nimi Dolemite Is My Name kertoo Mooren tunnetuimmasta hahmosta ja alter egosta, aletaan työstämään aivan näinä päivinä. Deadlinen tietojen mukaan Eddie Murphy on halunnut tehdä elokuvan Mooren elämästä jo vuosikymmenen ajan.

Dolemite hahmo perustuu Rudy Ray Mooren kuulemaan urbaaniin legandaan parittajana ja pelimiehenä tunnetusti henkilöstä. Moore päätti ottaa hahmon omaan standupiin ja musiikkiin, jonka seurauksena sen suosio räjähti ja tuloksena oli neljä elokuvaa värikkäästä ja kovin epäkorrektista persoonasta.

Eddie Murphyä ei ole viime aikoina nähty Shrekin lisäksi juurikaan elokuvarooleissa, mutta tulossa on Dolemite Is My Namen lisäksi myös 80- ja 90-luvun legendaarisen Beverly Hills kytän neljäs versio.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion (12.12.2018 17:17)
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on julkaissut viime vuoden malleilleen uuden päivityksen. Beetaohjelmassa jakeluun on päässyt nyt Android 9.0 Pie -päivitys, joka tuo laitteille melkoisesti uutta. ....
Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan (12.12.2018 13:40)
Amazon aikoo avata Lontooseen Amazon Go -ruokakaupan, kertoo The Telegraph. Toteutuessaan se olisi ensimmäinen Amazon Go -kauppa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yhdysvalloissa liikkeitä on seitsemän kappaletta. ....
Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin (12.12.2018 12:49)
Amazon Web Services kertoi tänään Tukholmassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa pilvipalveluliiketoiminnan uuden alueen Ruotsissa. Uuden alueen myötä Amazon Web Services pystyy tarjoamaan ....
Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan (12.12.2018 10:23)
Bloomberg julkaisi tänä syksynä ison paljastusuutisen, jossa uutistoimisto väitti kiinalaisten vakoilevan teknologiayrityksiä Super Micronin kehittämiin palvelinemolevyihin piilotettujen vakoilupiirien ....
Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla (12.12.2018 09:49)
Päälle puettava teknologia on elänyt kultakautta viimeiset vuodet, mutta trendinä se ei ole mitenkään uusi. Puma yrittää tuoda vanhat hyvät ajat mieliin julkaisemalla uudelleen "maailman ensimmäiset ....

Uutisarkisto