AfterDawn: IT-alan uutiset

Eddie Murphyn tähdittämä elämänkertaelokuva Netflixiin

Kirjoittaja AfterDawn @ 8.6.2018 22:52

Eddie Murphyn tähdittämä elämänkertaelokuva Netflixiin Suosikkikoomikko Eddie Murphy työstää Netflixiin tulevaa elämäkertaelokuvaa 70-luvulla pinnalle nousseesta Rudy Ray Mooresta, joka toimi niin näyttelijänä, koomikkona kuin artistinakin.
Elokuvaa, jonka nimi Dolemite Is My Name kertoo Mooren tunnetuimmasta hahmosta ja alter egosta, aletaan työstämään aivan näinä päivinä. Deadlinen tietojen mukaan Eddie Murphy on halunnut tehdä elokuvan Mooren elämästä jo vuosikymmenen ajan.

Dolemite hahmo perustuu Rudy Ray Mooren kuulemaan urbaaniin legandaan parittajana ja pelimiehenä tunnetusti henkilöstä. Moore päätti ottaa hahmon omaan standupiin ja musiikkiin, jonka seurauksena sen suosio räjähti ja tuloksena oli neljä elokuvaa värikkäästä ja kovin epäkorrektista persoonasta.

Eddie Murphyä ei ole viime aikoina nähty Shrekin lisäksi juurikaan elokuvarooleissa, mutta tulossa on Dolemite Is My Namen lisäksi myös 80- ja 90-luvun legendaarisen Beverly Hills kytän neljäs versio.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Testissä keskihintainen pelihiiri Roccat Kone AIMO Testissä keskihintainen pelihiiri Roccat Kone AIMO (16.8.2018 11:14)
Pääsimme testaamaan Roccatin uusittua Kone-hiirtä, josta on tällä kertaa tullut erityisesti RGB-valaistukseen keskittynyt AIMO-sarjan versio. Aiemmin meillä on ollut AIMO-sarjasta testissä ....
Google Drive korvautuu Google Onella – Tämä on muuttumassa Google Drive korvautuu Google Onella – Tämä on muuttumassa (16.8.2018 07:16)
Google on yhtenäistämässä pilvitilatarjontaansa uuden brändin alle, verkkotallennustilaa aiotaan jatkossa markkinoida Google Driven sijaan Google One -nimellä. Kaikki Google Driven käytöstä ....
OneDrive uudistui – Näin varmuuskopioit tärkeimmät tiedostot automaattisesti OneDrive uudistui – Näin varmuuskopioit tärkeimmät tiedostot automaattisesti (16.8.2018 06:56)
Microsoft on päivittänyt OneDrive-pilvipalvelun toimintaa niin, että jatkossa se osaa varmuuskopioida ja synkronoida tietokoneen oleellisimmat kansiot automaattisesti. Käyttäjän ei näin tarvitse ....
Älykaiutinten suosio mitattiin: Google haastaa pian ykköspaikasta, Applella paljon takamatkaa Älykaiutinten suosio mitattiin: Google haastaa pian ykköspaikasta, Applella paljon takamatkaa (15.8.2018 19:44)
Älykaiuttimet ovat olleet yksi teknologiamaailman merkittävimmistä trendeistä sitten alkuperäisen Amazon Echon julkaisun jälkeen 2014. Nykyisin markkinoilla on tietysti jo laitteita mm. Googlelta, ....
Nvidian uusi näytönohjainsukupolvi mahdollistaa reaaliaikaisen 8K-videoeditoinnin Nvidian uusi näytönohjainsukupolvi mahdollistaa reaaliaikaisen 8K-videoeditoinnin (15.8.2018 19:18)
Nvidia esitteli tällä viikolla uuden Turing-arkkitehtuurin, jota käytetään yhtiön uusissa RTX-näytönohjaimissa. Tästä ainoa esimerkki on tosin tässä vaiheessa vielä kymppitonnin Quadro RTX 8000, ....

Uutisarkisto