AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple TV päivittyy – Saa vihdoin Dolby Atmos -tuen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 4.6.2018 21:41

Apple TV päivittyy – Saa vihdoin Dolby Atmos -tuen

iOS 12 -mobiilikäyttöjärjestelmän ja watchOS 5:n lisäksi Apple päivitti tänään WWDC:n avajaisissa Apple TV:n kuulumisia. Tärkeimmät uutiset liittyvät medialaitteen äänentoistoon.
Viime syksynä Apple paljasti 4K:ta ja HDR:ää tukevan Apple TV:n, mutta tasokkaasta äänetoistosta nauttivien pettymykseksi se ei kuitenkaan tukenut Dolby Atmos -tilaääniteknologiaa. Tämä epäkohta korjaantuu uuden tvOS:n myötä Apple TV 4K saa tuen Atmos-äänentoistolle. iTunesin kautta ostetut sisällöt on mahdollista päivittää ilmaiseksi Dolby Atmos -versiollisiin, kunhan sellainen on saatavilla.

Kansainvälisesti iso uutinen oli myös sopimukset kanavayhtiöiden kanssa. Apple TV:n kautta sisältöä esittää jo yli 100 televisiokanavaa ja yhdysvalloissa kaapelitelevisio-operaattorit alkavat hiljalleen tukea medialaitetta. Esimerkiksi Charter Spectrumin tilaajat pääsevät Apple TV:n kautta käsiksi tilaamiinsa sisältöihin ilman erillisiä kirjastoja uuden tvOS-päivityksen myötä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto