AfterDawn: IT-alan uutiset

Simpsonien Matt Groeningilta uusi sarja Netflixiin

Kirjoittaja AfterDawn @ 25.5.2018 20:49

Simpsonien Matt Groeningilta uusi sarja Netflixiin

Netflix on paljastanut tänään lisätietoja maailman kenties kuuluisimman sarjakuvapiirtäjän kanssa tehdystä sarjasta. Kyseessä on tietysti mm. Simpsoneiden ja Futuraman isänä tunnetusta Matt Groeningista, joka tulee tekemään uuden sarjan suoratoistopalveluun.
Yhteistyöstä huhuttiin ensimmäistä kertaa jo yli kaksi vuotta sitten ja Netflix vihdoin vahvisti aikeet viime kesänä. Nyt tarjolla on lisää tietoa animaatiosarjasta, joka saa nimekseen Disenchantment.

Kyseessä on fantasiamaailmaan sijoittuva aikuisille suunnattu animaatiosarja ja sen ensimmäinen kausi saapuu katsottavaksi alkusyksystä. Tarkalleen 17. elokuuva ensi-iltansa saava Disenchantment on ensimmäinen uusi Groeningin luoma sarja sitten Futuraman.

Taustalla on Futuramaa niin ikään työstänyt Rough Draft Studios ja ääninäyttelijöistä pääosissa ovat Nat Faxon (vihreä tonttu Elfo), Eric Andre (piru nimeltään Luci) sekä Netflix-animaatio BoJack Horsemanistä tuttu Abbi Jacobson prisenssa Beaninä, joka ei tuoppiin sylje.
Sarjan ensimmäinen kausi on kymmenen jakson mittainen, mutta Netflix on tilannut yhteensä 20 jaksoa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto