Tässä ovat Netflixin toukokuun uudet Originals-ohjelmat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 3.5.2018 10:05

Tässä ovat Netflixin toukokuun uudet Originals-ohjelmat Netflixin kahdeksan miljardin dollarin vuosi jatkuu toukokuun uudella Originals-sisällöllä, josta löytyy niin laadukasta standuppia, draamaa elokuvien muodossa ja uutuussarjoja.
Standup-spesiaaleissa tarjolla on entisen Saturday Night Live -käsikirjoittajan ja juuri SNL-juontajana ollut John Mulaneyn Kid Gorgeous Live at Radio City, Ali Wongin spesiaali Hard Knock Wife sekä Trump-vitseillään hiljattain kohahduttanut Michelle Wolf komediaspesiaalissaan The Break with Michelle Wolf. Lisäksi uutta standupia tarjoaa Tig Notaro ja Hari Kondabolu.

Uusia Netflix-elokuvia on useista eri genreistä, joista nimekkäimmät ovat kenties Clive Owenin tähdittämä trilleri Anon sekä Martin Freemanin zombie-kauhu Cargo. Muihin elokuviin kuuluu intialaisdraama Sometimes, John Woon ohjaama Manhunt, Italiasta peräisin oleva synkkä draama Forgive Us Our Debts, teinikomedia The Kissing Booth, Johannesburgiin sijoittuva romanttinen draama Catching Feelings, romcom Ibiza sekä edellisen tapaan Espanjaan sijoittuva El cuaderno de Sara eli Sara's Notebook.

Dokumenttipuolella tarjontaa ei ole aivan yhtä paljon, mutta muutama mielenkiintoinen poiminta sieltäkin löytyy. End Game kertoo kuolemansairaista potilaista ja heidän erikoisia toimintatapoja tarjoavista lääkäreistä. Evil Genius: the True Story of America's Most Diabolical Bank Heist on puolestaan nimensä mukaisesti tarina yhdestä kaikkien aikojen erikoisimmista rikosketjuista.

Lisäksi Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life on ohjelma, jossa kaksi legendaarista koomikkoa kertovat omista elämistään ja laukovat vitsejä sketsien muodossa.

Luonnollisesti toukokuu tuo mukanaan järkyttävän määrän uutta katsottavaa myös sarjarintamalla, ja mukana on muutamia täysin uusia sarjoja ensimmäisellä kaudellaan. Näistä mainittakoon tanskalaisdraama The Rain, korelainen peliohjelma Busted!, japanilainen anime Mob Psycho 100, lapsille ja nuorille suunnattu sketsiohjelma The Who Was? Show, dokumenttisarja Explained sekä jo 60-luvulta asti komediaa televisiossa ja valkokankaalla tehneen Carol Bunettin ohjelma A Little Help with Carol Burnett.

Talkshow-tyylistä tarjontaa tulee mm. David Lettermaniltä, jonka My Next Guest Needs No Introduction -sarja jatkuu Howard Sternin ja Tina Feyn jaksoilla. Lisäksi Joel McHalen ja Bill Nyen ohjelmat saavat jatkoa.

Muihin jatkuviin sarjoihin lukeutuvat mm. Dear White People toisella kaudella, Inspector Gadget neljännellä kaudella, israelilainen Fauda toisella kaudella, DreamWorksin Trollhunters kolmannella kaudella sekä erityisen suosittu Unbreakable Kimmy Schmidt neljännellä kaudella.

Siinäpä katsottavaa kerrakseen.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Netflixin hintojen nostot purivat – Asiakkaat lopettivat tilauksia Netflixin hintojen nostot purivat – Asiakkaat lopettivat tilauksia (18.7.2019 05:59)
Netflixin tilaajamäärät laskivat Yhdysvalloissa huhti-kesäkuussa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2011. Toimitusjohtaja Reed Hastings selittää ilmiötä palvelun kohonneilla hinnoilla, mikä on ....
1 kommentti
DNA myi antenniverkon maksu-TV-toiminnot kilpailijalleen DNA myi antenniverkon maksu-TV-toiminnot kilpailijalleen (18.7.2019 05:45)
Suomessa valtakunnallista antennitelevisioverkkoa operoiva Digita on päättänyt ostaa DNA:n antenniverkon maksutelevisioliiketoiminnan. DNA:n maksutelevisioasiakkaat siirtyvät Digitalle vuoden ....
1 kommentti
Android Q integroi kielikäännökset järjestelmään aivan uudella tavalla Android Q integroi kielikäännökset järjestelmään aivan uudella tavalla (17.7.2019 19:14)
Androidin tuleva Q-versio, eli Android 10, saapuu syksyllä virallisesti älypuhelimiin yhdessä uusien Pixel-laitteiden julkistusten kanssa. Android Q tulee tarjoamaan taatusti melkoisesti uusia ....
Honor-puhelimiin ohjelmistopäivityksiä ja uusia ominaisuuksia tässä ja ensi kuussa Honor-puhelimiin ohjelmistopäivityksiä ja uusia ominaisuuksia tässä ja ensi kuussa (17.7.2019 19:02)
Huawein omistama älypuhelinbrändin Honor on kertonut tulevista kesäpäivityksistä. Heinäkuun ja elokuun aikana päivitetään kaikkiaan yhdeksän Honor-puhelimen ohjelmistot. Vielä heinäkuun aikana ....
Euroopan komissio aloittaa Amazonin toiminnan tutkinnan Euroopan komissio aloittaa Amazonin toiminnan tutkinnan (17.7.2019 18:29)
Euroopan komissio on päättänyt käynnistää virallisen tutkinnan Amazoniin liittyen. Tutkinnan tavoitteena on selvittää se, että onko Amazon toiminut kilpailulainsäädännön vastaisella tavalla. ....

Uutisarkisto