AfterDawn: IT-alan uutiset

Tässä ovat Netflixin toukokuun uudet Originals-ohjelmat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 3.5.2018 10:05

Tässä ovat Netflixin toukokuun uudet Originals-ohjelmat Netflixin kahdeksan miljardin dollarin vuosi jatkuu toukokuun uudella Originals-sisällöllä, josta löytyy niin laadukasta standuppia, draamaa elokuvien muodossa ja uutuussarjoja.
Standup-spesiaaleissa tarjolla on entisen Saturday Night Live -käsikirjoittajan ja juuri SNL-juontajana ollut John Mulaneyn Kid Gorgeous Live at Radio City, Ali Wongin spesiaali Hard Knock Wife sekä Trump-vitseillään hiljattain kohahduttanut Michelle Wolf komediaspesiaalissaan The Break with Michelle Wolf. Lisäksi uutta standupia tarjoaa Tig Notaro ja Hari Kondabolu.

Uusia Netflix-elokuvia on useista eri genreistä, joista nimekkäimmät ovat kenties Clive Owenin tähdittämä trilleri Anon sekä Martin Freemanin zombie-kauhu Cargo. Muihin elokuviin kuuluu intialaisdraama Sometimes, John Woon ohjaama Manhunt, Italiasta peräisin oleva synkkä draama Forgive Us Our Debts, teinikomedia The Kissing Booth, Johannesburgiin sijoittuva romanttinen draama Catching Feelings, romcom Ibiza sekä edellisen tapaan Espanjaan sijoittuva El cuaderno de Sara eli Sara's Notebook.

Dokumenttipuolella tarjontaa ei ole aivan yhtä paljon, mutta muutama mielenkiintoinen poiminta sieltäkin löytyy. End Game kertoo kuolemansairaista potilaista ja heidän erikoisia toimintatapoja tarjoavista lääkäreistä. Evil Genius: the True Story of America's Most Diabolical Bank Heist on puolestaan nimensä mukaisesti tarina yhdestä kaikkien aikojen erikoisimmista rikosketjuista.

Lisäksi Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life on ohjelma, jossa kaksi legendaarista koomikkoa kertovat omista elämistään ja laukovat vitsejä sketsien muodossa.

Luonnollisesti toukokuu tuo mukanaan järkyttävän määrän uutta katsottavaa myös sarjarintamalla, ja mukana on muutamia täysin uusia sarjoja ensimmäisellä kaudellaan. Näistä mainittakoon tanskalaisdraama The Rain, korelainen peliohjelma Busted!, japanilainen anime Mob Psycho 100, lapsille ja nuorille suunnattu sketsiohjelma The Who Was? Show, dokumenttisarja Explained sekä jo 60-luvulta asti komediaa televisiossa ja valkokankaalla tehneen Carol Bunettin ohjelma A Little Help with Carol Burnett.

Talkshow-tyylistä tarjontaa tulee mm. David Lettermaniltä, jonka My Next Guest Needs No Introduction -sarja jatkuu Howard Sternin ja Tina Feyn jaksoilla. Lisäksi Joel McHalen ja Bill Nyen ohjelmat saavat jatkoa.

Muihin jatkuviin sarjoihin lukeutuvat mm. Dear White People toisella kaudella, Inspector Gadget neljännellä kaudella, israelilainen Fauda toisella kaudella, DreamWorksin Trollhunters kolmannella kaudella sekä erityisen suosittu Unbreakable Kimmy Schmidt neljännellä kaudella.

Siinäpä katsottavaa kerrakseen.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

PlayStation Now muuttaa strategiaansa – Suoratoistopalvelu vaihtaa offline-tilaan PlayStation Now muuttaa strategiaansa – Suoratoistopalvelu vaihtaa offline-tilaan (21.9.2018 16:28)
Suoratoistopelaamiseen tarkoitettu PlayStation Now -palvelu muuttaa joiltain osin toimintastrategiaansa, sillä tulevaisuudessa valikoituja pelejä on mahdollista ladata omalle konsolille ja niitä ....
Amazon levittäytyy kaikkialle elämääsi – Esitteli puheohjattavan mikron Amazon levittäytyy kaikkialle elämääsi – Esitteli puheohjattavan mikron (21.9.2018 10:47)
Amazon teki eilen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa ainakin sen selväksi, että yhtiö haluaa levittää Alexa-puheavustajan aivan kaikkialle – koteihin, autoihin, työpaikoille ja kaikkiin mahdollisiin ....
Spotify avaa ovet kaikelle musiikille – Lataa ilmaiseksi sisältöä Spotifyhin Spotify avaa ovet kaikelle musiikille – Lataa ilmaiseksi sisältöä Spotifyhin (21.9.2018 10:23)
Spotify on päättänyt avata muusikoille mahdollisuuden ladata musiikkiaan suoraan suoratoistopalveluun, minkä lisäksi koko prosessi on artiseille täysin ilmaista. Tällä hetkellä työkalu on beta-asteella ....
iPhone XS ja XS Max tulivat kauppoihin – Hinta saattaa karkottaa ostajia iPhone XS ja XS Max tulivat kauppoihin – Hinta saattaa karkottaa ostajia (21.9.2018 09:59)
Applen uudet iPhone XS- ja iPhone XS Max -älypuhelimet ovat tulleet myyntiin Suomessa. Puhelimia on saatavilla kaikkien suurimpien myyntikanavien kautta, muun muassa operaattorit, elektroniikan ....
Kiinan rikkain mies pettyi Trumpiin – Luopuu lupauksesta luoda miljoona työpaikkaa Kiinan rikkain mies pettyi Trumpiin – Luopuu lupauksesta luoda miljoona työpaikkaa (20.9.2018 16:23)
Presidenttikautensa alussa Donald Trump haali ympärilleen ystäviä ja lupasi teollisuudelle hyvää verohelpotusten muodossa, mutta viimeisen vuoden aikana hänen politiikkansa on perustunut uhittelulle. ....

Uutisarkisto