Tässä ovat Netflixin toukokuun uudet Originals-ohjelmat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 3.5.2018 10:05

Tässä ovat Netflixin toukokuun uudet Originals-ohjelmat Netflixin kahdeksan miljardin dollarin vuosi jatkuu toukokuun uudella Originals-sisällöllä, josta löytyy niin laadukasta standuppia, draamaa elokuvien muodossa ja uutuussarjoja.
Standup-spesiaaleissa tarjolla on entisen Saturday Night Live -käsikirjoittajan ja juuri SNL-juontajana ollut John Mulaneyn Kid Gorgeous Live at Radio City, Ali Wongin spesiaali Hard Knock Wife sekä Trump-vitseillään hiljattain kohahduttanut Michelle Wolf komediaspesiaalissaan The Break with Michelle Wolf. Lisäksi uutta standupia tarjoaa Tig Notaro ja Hari Kondabolu.

Uusia Netflix-elokuvia on useista eri genreistä, joista nimekkäimmät ovat kenties Clive Owenin tähdittämä trilleri Anon sekä Martin Freemanin zombie-kauhu Cargo. Muihin elokuviin kuuluu intialaisdraama Sometimes, John Woon ohjaama Manhunt, Italiasta peräisin oleva synkkä draama Forgive Us Our Debts, teinikomedia The Kissing Booth, Johannesburgiin sijoittuva romanttinen draama Catching Feelings, romcom Ibiza sekä edellisen tapaan Espanjaan sijoittuva El cuaderno de Sara eli Sara's Notebook.Dokumenttipuolella tarjontaa ei ole aivan yhtä paljon, mutta muutama mielenkiintoinen poiminta sieltäkin löytyy. End Game kertoo kuolemansairaista potilaista ja heidän erikoisia toimintatapoja tarjoavista lääkäreistä. Evil Genius: the True Story of America's Most Diabolical Bank Heist on puolestaan nimensä mukaisesti tarina yhdestä kaikkien aikojen erikoisimmista rikosketjuista.

Lisäksi Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life on ohjelma, jossa kaksi legendaarista koomikkoa kertovat omista elämistään ja laukovat vitsejä sketsien muodossa.

Luonnollisesti toukokuu tuo mukanaan järkyttävän määrän uutta katsottavaa myös sarjarintamalla, ja mukana on muutamia täysin uusia sarjoja ensimmäisellä kaudellaan. Näistä mainittakoon tanskalaisdraama The Rain, korelainen peliohjelma Busted!, japanilainen anime Mob Psycho 100, lapsille ja nuorille suunnattu sketsiohjelma The Who Was? Show, dokumenttisarja Explained sekä jo 60-luvulta asti komediaa televisiossa ja valkokankaalla tehneen Carol Bunettin ohjelma A Little Help with Carol Burnett.

Talkshow-tyylistä tarjontaa tulee mm. David Lettermaniltä, jonka My Next Guest Needs No Introduction -sarja jatkuu Howard Sternin ja Tina Feyn jaksoilla. Lisäksi Joel McHalen ja Bill Nyen ohjelmat saavat jatkoa.

Muihin jatkuviin sarjoihin lukeutuvat mm. Dear White People toisella kaudella, Inspector Gadget neljännellä kaudella, israelilainen Fauda toisella kaudella, DreamWorksin Trollhunters kolmannella kaudella sekä erityisen suosittu Unbreakable Kimmy Schmidt neljännellä kaudella.Siinäpä katsottavaa kerrakseen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Vuoden turhake on valittu – Onko iPhone sellainen? Vuoden turhake on valittu – Onko iPhone sellainen? (12.12.2019 17:37)
Suomen luonto on tuttuun tyyliin nimennyt vuoden päättymisen kunniaksi vuoden turhakkeen. Tällä kertaa kyse ei ollut yhdestä yksittäisestä tuotteesta, vaan se on pikemminkin kannanotto yritysten ....
2 kommenttia
Suomeen tuli uusi ilmainen kanava – Esittää musiikkia läpi vuorokauden Suomeen tuli uusi ilmainen kanava – Esittää musiikkia läpi vuorokauden (12.12.2019 17:18)
Uusi 1HD Music Television -kanava on aloittanut lähetykset Digitan antennitelevisioverkossa kanavapaikalla 28. Nimensä mukaisesti kanavalla esitetään nykyaikaista musiikkia videoiden muodossa ....
Google Chrome -selain ilmoittaa nyt vuotaneista salasanoista Google Chrome -selain ilmoittaa nyt vuotaneista salasanoista (12.12.2019 12:41)
Google on päivittänyt suosittua Chrome -selaintaan ja jatkaa samalla käyttäjän tietoturvan parantamista. Chrome 79 versio tuo mukanaan ominaisuuden, joka ilmoittaa automaattisesti, mikäli käyttäjätunnus ....
Mitä suomalaiset hakivat vuonna 2019? Tässä on lista Mitä suomalaiset hakivat vuonna 2019? Tässä on lista (12.12.2019 06:24)
Googlen suosituimpien hakusanojen listaukset jaksavat yllättää joka vuosi, mutta tänä vuonna lista oli melkoisen ennalta-arvattava. Vuoden isot tapahtumat maailmalla sekä ajankohtaiset uutiset ....
GameStop-peliketju häviää Suomesta – Kanta-asiakasedut kannattaa käyttää mahdollisimman pian GameStop-peliketju häviää Suomesta – Kanta-asiakasedut kannattaa käyttää mahdollisimman pian (12.12.2019 06:02)
Yhdysvaltalainen pelikauppaketju GameStop on ilmoittanut supistavansa myymäläverkostoaan ja tällä kertaa leikkaustoimet osuvat Pohjoismaihin. GameStopin päätöksen johdosta yhtiö lopettaa toimintansa ....
1 kommentti

Uutisarkisto