Snap esitteli uuden version kameralla varustetuista Spectacles-aurinkolaseista

Kirjoittaja AfterDawn @ 26.4.2018 19:08

Snap esitteli uuden version kameralla varustetuista Spectacles-aurinkolaseista Snapchat viestisovelluksen taustalla oleva yhtiö Snap on esitellyt uudet älykkäät aurinkolasit. Kyseessä on tietysti 2016 ensi kertaa esiteltyjen Spectacles-aurinkolasien toinen sukupolvi.
Uudet lasit näyttävät pikaisella katsauksella liki identtisiltä ensimmäiseen versioon verrattuna, mutta muutoksia on tietysti tapahtunut. Lasit ovat merkittävästi pienemmät, joten niitä ei enää erota sirommista tavallisista aurinkolaseista yhtä helposti.

Toki kamera on edelleen kulmassa, ja samankaltainen pyöreä feikkielementti on myös toisessa linssissä, joten tuttu ulkonäkö on tallella ja siitä lasit tunnistaa edelleen. Sirompien lasien lisäksi myös niiden koteloa on pienennetty, ja molemmat ovat vesitiiviitä.

Tärkein uudistus on tosin tehty sisuskalujen kohdalla. Tiedonsiirto on nyt jopa neljä kertaa nopeampaa ja laseihin on lisätty toinen mikrofoni nauhoittamaan lasien käyttäjän ääntä.

Laseilla voi ottaa kuvia tai videota 10, 20 tai 30 sekunnin klipeissä. Resoluutiona on kuville 1642x1642 ja videolle 1216x1216 (60fps).Uudet Spectacles-lasit saapuivat heti myyntiin 150 dollarin hintaan, joka on pari kymppiä ensimmäistä versiota enemmän.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna (6.12.2019 16:51)
YouTuben viime vuonna julkaisema Rewind-muistelovideo ei ollut nettikansan mieleen, sillä siitä tuli palveluin vihatuin (dislike) video. Tähän päivään mennessä videolle on annettu 17 miljoonaa ....
Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen (6.12.2019 16:00)
Puolijohdejätti Qualcomm ja Pokemon Go -pelistä parhaiten tunnettu Niantic Labs kehittävät yhdessä uuteen Snapdragon XR2 -alustaan perustuvia AR-laseja. Kehitteillä olevat AR-lasit eivät ....
Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) (6.12.2019 15:31)
Black Friday oli ja meni. Black Friday -tarjousjuhlan aikana nähtiin paljon tarjouksia kuulokkeiden kohdalla. Tarjouksessa olivat esimerkiksi Sennheiser HD 598 Cs, Sony WF-1000XM3 ja Sony WH-1000XM3 ....
Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera (6.12.2019 12:01)
Motorolan One -sarja sai taas uuden lisäyksen, sillä yritys julkisti Motorola One Hyper -puhelimen. Motorola on tänä vuonna tuonut markkinoille muun muassa Motorola One Macron, Motorola One ....
Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera (6.12.2019 11:05)
Samsungin komponenttikehityksestä on kuultu kamerasensoriuutisia muutamaan otteeseen tämän vuoden aikana. Yhtiö on kertonut kehittäneensä niin 64 kuin peräti 108 megapikselin kennot älypuhelimiin. ....

Uutisarkisto