AfterDawn: IT-alan uutiset

Snap esitteli uuden version kameralla varustetuista Spectacles-aurinkolaseista

Kirjoittaja AfterDawn @ 26.4.2018 19:08

Snap esitteli uuden version kameralla varustetuista Spectacles-aurinkolaseista Snapchat viestisovelluksen taustalla oleva yhtiö Snap on esitellyt uudet älykkäät aurinkolasit. Kyseessä on tietysti 2016 ensi kertaa esiteltyjen Spectacles-aurinkolasien toinen sukupolvi.
Uudet lasit näyttävät pikaisella katsauksella liki identtisiltä ensimmäiseen versioon verrattuna, mutta muutoksia on tietysti tapahtunut. Lasit ovat merkittävästi pienemmät, joten niitä ei enää erota sirommista tavallisista aurinkolaseista yhtä helposti.

Toki kamera on edelleen kulmassa, ja samankaltainen pyöreä feikkielementti on myös toisessa linssissä, joten tuttu ulkonäkö on tallella ja siitä lasit tunnistaa edelleen. Sirompien lasien lisäksi myös niiden koteloa on pienennetty, ja molemmat ovat vesitiiviitä.

Tärkein uudistus on tosin tehty sisuskalujen kohdalla. Tiedonsiirto on nyt jopa neljä kertaa nopeampaa ja laseihin on lisätty toinen mikrofoni nauhoittamaan lasien käyttäjän ääntä.

Laseilla voi ottaa kuvia tai videota 10, 20 tai 30 sekunnin klipeissä. Resoluutiona on kuville 1642x1642 ja videolle 1216x1216 (60fps).
Uudet Spectacles-lasit saapuivat heti myyntiin 150 dollarin hintaan, joka on pari kymppiä ensimmäistä versiota enemmän.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto