Snap esitteli uuden version kameralla varustetuista Spectacles-aurinkolaseista

Kirjoittaja AfterDawn @ 26.4.2018 19:08

Snap esitteli uuden version kameralla varustetuista Spectacles-aurinkolaseista Snapchat viestisovelluksen taustalla oleva yhtiö Snap on esitellyt uudet älykkäät aurinkolasit. Kyseessä on tietysti 2016 ensi kertaa esiteltyjen Spectacles-aurinkolasien toinen sukupolvi.
Uudet lasit näyttävät pikaisella katsauksella liki identtisiltä ensimmäiseen versioon verrattuna, mutta muutoksia on tietysti tapahtunut. Lasit ovat merkittävästi pienemmät, joten niitä ei enää erota sirommista tavallisista aurinkolaseista yhtä helposti.

Toki kamera on edelleen kulmassa, ja samankaltainen pyöreä feikkielementti on myös toisessa linssissä, joten tuttu ulkonäkö on tallella ja siitä lasit tunnistaa edelleen. Sirompien lasien lisäksi myös niiden koteloa on pienennetty, ja molemmat ovat vesitiiviitä.

Tärkein uudistus on tosin tehty sisuskalujen kohdalla. Tiedonsiirto on nyt jopa neljä kertaa nopeampaa ja laseihin on lisätty toinen mikrofoni nauhoittamaan lasien käyttäjän ääntä.

Laseilla voi ottaa kuvia tai videota 10, 20 tai 30 sekunnin klipeissä. Resoluutiona on kuville 1642x1642 ja videolle 1216x1216 (60fps).Uudet Spectacles-lasit saapuivat heti myyntiin 150 dollarin hintaan, joka on pari kymppiä ensimmäistä versiota enemmän.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Googlen uusi projekti on Ihmehimmeli - kyllä, suomeksi ja juuri noin kirjoitettuna Googlen uusi projekti on Ihmehimmeli - kyllä, suomeksi ja juuri noin kirjoitettuna (20.9.2019 13:10)
Googlen Project Ihmehimmeli on tekoälyprojekti, joka tuo biologiasta opittua ajallista koodausta (temporal coding) koneoppimiseen ja tekoälykehitykseen.
Amazon kiinnostui ilmastonmuutoksesta – Tilasi 100 000 uutta sähköautoa Amazon kiinnostui ilmastonmuutoksesta – Tilasi 100 000 uutta sähköautoa (20.9.2019 05:51)
Sähköautojen vyörymistä markkinoille ei voi estää enää mikään ja autoilun muutos näyttää saaneen kunnon sysäyksen myös Amazonin puolelta. Verkkokauppajätti on nimittäin tilannut peräti 100 000 ....
iOS 13 on julkaistu – Päivitä heti puhelimesi iOS 13 on julkaistu – Päivitä heti puhelimesi (20.9.2019 05:35)
Apple on julkaissut iOS 13 -käyttöjärjestelmäpäivityksen sitä tukeville laitteilla. Käytännössä päivityksen voi asentaa iPhone 6S:ään uudemmille iPhone-malleille sekä 7. sukupolven iPod touchille. ....
iPhone 11 Prosta löytyi lisää salaisuuksia – Puhelimessa ehkä kaksi gigatavua enemmän muistia iPhone 11 Prosta löytyi lisää salaisuuksia – Puhelimessa ehkä kaksi gigatavua enemmän muistia (19.9.2019 20:06)
iPhone 11 Pro -puhelimien käyttömuistin määrään on liittynyt ristiriitaisia tietoja ja soppaa hämmentää entisestään sovelluskehittäjä Steve Troughton-Smithin spekulaatiot. Hänen mukaansa puhelimista ....
Huaweilta uusi Android-lippulaiva – Kompensoiko rauta puutteellista softaa? Huaweilta uusi Android-lippulaiva – Kompensoiko rauta puutteellista softaa? (19.9.2019 17:21)
Huawei on nyt palannut älypuhelinareenoille esittelemällä Mate 30:n ja Mate 30 Pron. Yhtiö ei tietenkään ollut missään välissä pois markkinoilta, mutta Yhdysvaltojen asetettua Huawein mustalle ....

Uutisarkisto