Gmail päivittyi, mutta missä ovat tuhoutuvat viestit?

Kirjoittaja AfterDawn @ 26.4.2018 17:33 Kommentteja (3)

Gmail päivittyi, mutta missä ovat tuhoutuvat viestit? Google uudisti sähköpostipalvelu Gmailia eilen oikein toden teolla. Kenties palvelun kautta aikain suurin uudistus saapui eilen, joskin hieman porrastetusti, käyttöön ja palvelussa on kaikenlaista uutta kivaa. Valitettavasti yksi tärkeimmistä uusista ominaisuuksista loistaa poissaolollaan.
Jos et ole ottanut vielä käyttöön Gmailin, niin sen saa laitettua päälle hyvin yksinkertaisesti näillä ohjeilla. Google kertoikin jo eilen uudistuksista, joista yksi tärkeimmistä ja odotetuimmista on ehdottomasti automaattisesti tuhoutuvat viestit.

Uuden version myötä voit lähettää viestejä, jotka ovat luettavissa vain sinun määrittelemän ajan, jonka jälkeen niihin ei enää pääse käsiksi. Valitettavasti ominaisuutta ei kuitenkaan löydy sieltä missä sen tulisi olla.

Googlen opastusanimaatiossa (alla) esitellään kuinka uuden confidential mode -nimellä tunnetun ominaisuuden saa käyttöön viestinkirjoitusmoodissa kuvan liittämisen ikonin oikealla puolella sijaitsevasta ikonista. Ikonia, joka koostuu lukosta ja kellosta, ei kuitenkaan löydy uudesta versiosta viestiä kirjoittaessa.

Kenties Google ei ole halunnut vielä julkaista ominaisuutta, sillä eihän uutta versiota ole edes vielä automaattisesti päivitetty kaikille käyttäjille.

Ei kuitenkaan hätää, Google ei ole tullut toisiin aatoksiin ominaisuudesta. Google kertoi, että jotkut ominaisuudet eivät ole vielä saatavilla, vaan tulevat uuteen versioon tulevien viikkojen aikana.

Onneksi näin, sillä ominaisuus on herättänyt paljon kiinnostusta, erityisesti kun ihmiset ovat entistä enemmän tietoisia tietoturvariskeistä ja yksityisyydestä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

127.4.2018 13:41

Ei ne mihinkään tuhoudu,poistuvat vain luettavista, paitsi Googlelta itseltään!

228.4.2018 00:35

Gmail heikkenee käytettävyydessään koko ajan.

Mulla Gmail puskee suoraan roskiin kaikki tilaamani uutiskirjeet, ja mm Huuto.netin ja nettiauton postit (jotka todella haluan) menevät roskiin.

Millään ei tätä asetusta voi muuttaa! Koskahan Gmail kuuntelisi käyttäjiään, ja tekisi tästä mailistaan muokattavamman sen sijaan että keksivät kaikkia turhia jippoja, mutta olennaisimmat muutettavuudet ovat poissa.

328.4.2018 22:53

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mikki65:
Gmail heikkenee käytettävyydessään koko ajan.

Mulla Gmail puskee suoraan roskiin kaikki tilaamani uutiskirjeet, ja mm Huuto.netin ja nettiauton postit (jotka todella haluan) menevät roskiin.

Millään ei tätä asetusta voi muuttaa! Koskahan Gmail kuuntelisi käyttäjiään, ja tekisi tästä mailistaan muokattavamman sen sijaan että keksivät kaikkia turhia jippoja, mutta olennaisimmat muutettavuudet ovat poissa.
Minä käytän Mozillan Thunderbirth clientia! Kyllä senkin roskaposti korin kanssa saa olla aina tarkkana. Onneksi se ei tyhjene vasta kuin sen itse tyhjentää. Asetuksista kyllä senkin saa "automaattisesti" tyhjenemään, kun Thunerbirth suljetaan!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen (25.6.2019 06:07)
Microsoftin omistaja ja pitkään ohjelmistojättiä toimitusjohtajan paikalta luotsannut Bill Gates myöntää tehneensä yhden suurimmista virheistä – ja se on Androidille häviäminen ekosysteemien sodassa. ....
Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse (25.6.2019 05:54)
Vaikuttaisi siltä, että Pokemon Go -hittilanseerauksen toisintaminen on todella vaikeaa. Se ei tahdo onnistua edes Pokemon Gon kehittäneeltä Nianticilta, sillä viime viikolla sovelluskauppoihin ....
Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä (25.6.2019 05:43)
Tämän vuoden puheenaiheisiin on kuulunut Applen toiminta sovellusmarkkinoilla. Yhtiöllä on tiukka ote omaan ekosysteemiin, sillä se kehittää niin puhelimet, niiden ohjelmistot kuin puhelimien ....
Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista (24.6.2019 20:18)
Kesän alet alkoivat toden teolla tällä viikolla. Tähän listaan on poimittu eri verkkokauppojen parhaat tarjoukset. Kuten arvata saattaa, tarjouksia löytyy puhelimista, tietokoneista, televisioista ....
Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita (24.6.2019 19:49)
Samsungin SmartThings on ollut yksi älykotilaitteiden edelläkävijäbrändeistä. Yhtiön brändin alle on rakennettu liki kaikenkattava kokonaisuus, johon kuuluu niin hubiratkaisut, valot, kamerat ja sensorit. ....

Uutisarkisto