AfterDawn: IT-alan uutiset

Spotifyn ilmaisversio uudistuu

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 11.4.2018 10:10 Kommentteja (2)

Spotifyn ilmaisversio uudistuu Pörssiin listautunut Spotify on päivittämässä suoratoistopalvelunsa ilmaisversion uuteen uskoon. Bloombergin lähteiden mukaan Spotifyn ilmaisversio uudistuu etenkin mobiilissa.
Uudistuksen tavoitteena on helpottaa ohjelman käyttöä ja näin ollen lisätä palvelun käyttöastetta, mikä edelleen voi johtaa maksulliseen Premium-tilaukseen. Koska Spotify on nyt listattu pörssiin, mitataan yhtiön suoriutumista nyt paljon aktiivisemmin tilausmäärien kehittymisen näkökulmasta. Tappiolla kyntäneen Spotifyn pitää alkaa tehdä nyt rahaa, minkä takia Spotify saattaa huhtikuun lopulla julkistaa sen ensimmäisen laitteen.

Päivitetyssä ilmaisversiossa kuuntelija pääsee nopeammin käsiksi soittolistoihin, minkä lisäksi hänellä on aiempaa enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa mitä kappaleita hän kuulee. Uudistettu ilmaisversio esitellään tulevien viikkojen aikana.
Spotifyn tavoitteena on saada palvelun pariin tämän vuoden loppuun mennessä 200 miljoonaa käyttäjää, joista 96 miljoonaa olisi Premium-tilaajia.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

111.4.2018 10:18

Eli vaikka 2 kk jälkeen "ilmainen" muuttuu maksulliseksi kuten esim: c-more yms jollet katkaise "tilaustasi".


Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

215.4.2018 16:23
Anttila123
Vahvistamaton

Jess! Kunhan ei tarvii maksaa siitä kun se muutenkin on ihan ok sovellus 👍🏻

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto