Google uusii Cast-ominaisuutta: Helpottaa tiedostojen toistoa

Kirjoittaja AfterDawn @ 28.3.2018 20:51

Google uusii Cast-ominaisuutta: Helpottaa tiedostojen toistoa Googlen Chromecast ja sen myötä yleistynyt Cast-ominaisuus on omiaan videosisällön lähettämisessä. Chromecastiin saa napinpainalluksella sisältöä niin Netflixistä kuin suoraan Chrome-selaimestakin, mutta aivan täydellinen se ei ole.
Videotiedostojen toistoon Chromecast-laitteella tällä hetkellä paras ratkaisu on todennäköisesti Videostream-sovellus, joka onkin melkoisen etevä. Videotiedostot saa, ainakin osittain, toistumaan myös pelkällä Chrome-selaimella, kun avaa tiedoston Chromella ja sen jälkeen valitsee Cast-valinnan selaimen valikosta.

Ratkaisu ei ole kuitenkaan kummassakaan tapauksessa missään nimessä täydellinen, ja sen tietää myös Google. Niinpä selaimen tulevassa versiossa Google tuo tiedoston Cast-toiston suoraan valikkoon. Tällä hetkellä beetavaiheessa olevassa versiossa valikosta löytyy välilehden (Cast tab) ja työpöydän toiston (Cast desktop) lisäksi myös tiedoston toisto (Cast file).

Googlen François Beaufort paljasti asian Google+:ssa oheisen kuvan kanssa. Toiminto toimii sekä video- että äänitiedostoilla, mutta Beaufort ei paljasta tarkemmin tiedostotukea tässä vaiheessa.Ominaisuuden saa jo nyt toimimaan beetaversiossa Beaufortin neuvoilla.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Ohittiko kvanttitietokone supertietokoneen? Google väittää saavuttaneensa kvanttiylivallan Ohittiko kvanttitietokone supertietokoneen? Google väittää saavuttaneensa kvanttiylivallan (23.10.2019 17:34)
Google väittää tiedelehti Naturessa julkaistussa artikkelissa saavuttaneensa "kvanttiylivallan" eli kvanttitietokone kykenee suorittamaan sille annetun tehtävän huomattavasti nopeammin kuin ....
Microsoft Surface Pro 7 ja Surface Laptop 3 kannettavat ovat nyt saatavilla Microsoft Surface Pro 7 ja Surface Laptop 3 kannettavat ovat nyt saatavilla (23.10.2019 14:29)
Microsoftin Surface -laitteista on nyt saatavilla Surface Pro 7 ja Surface Laptop 3. Uudenlainen Surface Pro X -kannettava saapuu myyntiin marraskuun alussa. Microsoft Surface Pro 7 hinta ....
Vuoto: BlizzConissa nähdään sekä uusi Diablo 4 että Overwatch 2 Vuoto: BlizzConissa nähdään sekä uusi Diablo 4 että Overwatch 2 (23.10.2019 11:11)
Peliyhtiö Blizzardin maine on kärsinyt viimeaikoina monien silmissä, kun se on rankaissut pelaajia vääristä poliittisista mielipiteistä. Onneksi yhtiö on ainakin jokseenkin ymmärtänyt imago-ongelmat ....
1 kommentti
Pokemon Go uudistuu – Peliin tulossa uusi pelitila Pokemon Go uudistuu – Peliin tulossa uusi pelitila (23.10.2019 06:16)
Pokemon Go oli alun perin melko suoraviivainen yksinpelaamiseen rajoittunut peli, mutta ajan kanssa siihen on lisätty yhteisöllisempiä toimintoja pelaajien mielenkiinnon säilyttämiseksi. Ihmissuhteet ....
Välitätkö yksityisyydestä? Uusi Firefox kannattaa ladata Välitätkö yksityisyydestä? Uusi Firefox kannattaa ladata (23.10.2019 06:06)
Mozilla on julkaissut Firefoxista uuden version, jossa on kiinnitetty uuden strategian mukaisesti paljon huomiota yksityisyydensuojaan. Uudessa Firefox 70.0:ssa on esimerkiksi päivitetty Enhanced ....

Uutisarkisto