AfterDawn: IT-alan uutiset

Tekno-sektorin konsolidaatio jatkuu – Nyt myytiin Belkin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 27.3.2018 08:16

Tekno-sektorin konsolidaatio jatkuu – Nyt myytiin Belkin Yhdysvaltalainen Belkin International on tullut kaikille – tai ainakin hyvin monille – tutuksi Bluetooth-pohjaisista laitteista. Nyt tämän yhtiön on ostanut maailman suurin elektroniikkavalmistaja Foxconnin tytäryhtiö, FIT Hon Teng.
Kauppahinnaksi kerrotaan 866 miljoonaa dollaria. Belkinillä on yli 700 patenttia, joista useimmat liittyvät langattomaan viestintään ja tiedonsiirtoon. Kaupan myötä patentit siirtyvät Foxconnin tytäryhtiölle ja sitä myöten vankistavat Foxconnin asemaa johtavana sopimusvalmistajana. Belkinin hallussa on muutakin Foxconnia kiinnostavia omaisuuseriä: Linksys- ja Wemo-brändit.

Foxconnin tavoitteena on Belkin-kauppojen pohjalta laajentaa älykotilaitteistojen tuotantoa sekä kehitystä. Kauppa vaatii vielä yhdysvaltalaisten viranomaisten hyväksynnän, mikä ei nykyisessä kauppasotaa enteilevässä ilmastossa ole täysin itsestään selvä.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Twitch saa haastajan Valvelta – Steam.tv avautuu pian Twitch saa haastajan Valvelta – Steam.tv avautuu pian (19.8.2018 08:30)
Pelien suosittua digitaalista kauppapaikkaa Steamiä ylläpitävä Valve paljasti viikonlopun aikana vahingossa kehitteillä olevan Steam.tv-verkkolähetyspalvelun. Julkiseksi mennyt palvelu otettiin ....
Samsungille Brasiliassa moka, Galaxylla otettu kuva olikin Getty Imagesin kuvituskuva Samsungille Brasiliassa moka, Galaxylla otettu kuva olikin Getty Imagesin kuvituskuva (18.8.2018 20:49)
Älypuhelinmarkkinat ovat yksi maailman tiukiten kilpailluista aloista, jossa imagolla ja markkinoinnilla voi olla arvaamaton arvo. Samsungin, Googlen ja Applen välillä markkinoinnin hintalappu ....
Rakastatko Netflixin mainoksetonta ja tauotonta katselukokemusta? Siihen saattaa tulla muutos Rakastatko Netflixin mainoksetonta ja tauotonta katselukokemusta? Siihen saattaa tulla muutos (18.8.2018 19:29)
Netflix on noussut viimeisen kymmenen vuoden, ja erityisesti viimeisen viiden vuoden, aikana valtaisan tärkeään asemaan televisio- ja elokuvarintamalla. Se todisti, että ihmiset ovat kyllä valmiita ....
OnePlus 6T saapuu jo syksyllä - erittäin merkittävä malli OnePlussan kannalta OnePlus 6T saapuu jo syksyllä - erittäin merkittävä malli OnePlussan kannalta (18.8.2018 16:10)
Vaikka OnePlus 6 julkaisusta onkin vain vajaa kolme kuukautta, on jo seuraava malli tulossa. Veikkaukset ovat sen puolella, että lokakuussa julkaistaan OnePlus 6T, joka on OnePlussalle tyypilliseen ....
GeForce RTX 2080 Tin tekniset tiedot paljastuivat GeForce RTX 2080 Tin tekniset tiedot paljastuivat (18.8.2018 09:28)
Nvidian on ensi viikolla määrä julkistaa uuden sukupolven näytönohjaimia ja VideoCardz.com-sivusto väittää tietävänsä ohjaimien tekniset tiedot. Ohjaimet esitellään maanantaina 20. elokuuta ....

Uutisarkisto