AfterDawn: IT-alan uutiset

Magic Leap avasi kehittäjäportaalin – Sovelluskehitys voi nyt alkaa AR-laseille

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 20.3.2018 09:09

Magic Leap avasi kehittäjäportaalin – Sovelluskehitys voi nyt alkaa AR-laseille

Magic Leapin AR-laseja on odotettu kieli pitkällä jo useita vuosia, mutta nyt lasit alkavat olla niin valmiit, että ne voidaan antaa ulkopuolisten sovelluskehittäjien käsiin. Magic Leap onkin nyt avannut kehittäjäportaalin, jonne on koottu ohjelmistokehitystä tukevaa materiaalia yhtiön AR-laseista kiinnostuneille kehittäjille.
Portaalista löytyy esimerkiksi esiversiot Unrealin ja Unityn grafiikkamoottoreista, jotka on suunniteltu Magic Leapin AR-laseja varten. Sovelluskehittäjtä voivat käyttää moottoreita omien sovellusten pohjana. Portaalista löytyy myös ohjeita sekä keskustelupalsta, jossa on mahdollista keskustella kehitysvaiheessa eteen tulleista ongelmatilanteista.

Saatavilla on myös Magic Leap Simulator, jonka avulla kehittäjät voivat testata koodin toimivuutta ilman laseja.

Magic Leap aikoo esitellä laseja alkavilla GDC-messuilla. Yhtiön mukaan viime vuoden lopulla paljastetut Magic Leap One Creator Edition -lasit tulevat kehittäjien saataville vuoden 2018 aikana.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto