AfterDawn: IT-alan uutiset

HTC paljasti Vive Pron hinnan – Ennakkomyynti alkoi

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 20.3.2018 09:51

HTC paljasti Vive Pron hinnan – Ennakkomyynti alkoi HTC esitteli CES-messuilla tämän vuoden alussa teknisesti päivitettyjä Vive Pro -laseja. Laitteen tekniset tiedot paljastettiin vuoden alussa, mutta hinta- ja saatavuustiedot jätettiin vielä tuolloin paljastamatta.
Nyt on tullut aika paljastaa viimeisetkin salaisuudet. HTC on avannut lasien ennakkotilauksen ja ensimmäiset lasit toimitetaan uusille omistajilleen huhtikuun 5. päivänä. Mikäli lasit ostaa ennen kesäkuun 3. päivää, saa puoleksi vuodeksi käyttöönsä Viveport-tilauspalvelua.

Vive Pro -lasien keskiössä on päivitetty näyttötekniikka: vuonna 2016 julkaistujen Vive-lasien 1200 x 1080 pikselin OLED-näytöt ovat vaihtuneet 1400 x 1600 pikselin näyttöihin. Lisäksi lasien ergonomisuutta on parannettu muutamilla pienillä muutoksilla.

HTC veloittaa Vive Pro -laseista 799 dollaria. Pakettiin kuuluu ainoastaan lasit, joten ohjaimet ja liiketunnistinmajat pitää hankkia erikseen (tai vaihtoehtoisesti voi käyttää jo ostettuja laitteita).

Samalla HtC ilmoitti laskevansa vanhojen Vive-lasien hintaa satasella, uusi hinta on 499 dollaria.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Twitch saa haastajan Valvelta – Steam.tv avautuu pian Twitch saa haastajan Valvelta – Steam.tv avautuu pian (19.8.2018 08:30)
Pelien suosittua digitaalista kauppapaikkaa Steamiä ylläpitävä Valve paljasti viikonlopun aikana vahingossa kehitteillä olevan Steam.tv-verkkolähetyspalvelun. Julkiseksi mennyt palvelu otettiin ....
Samsungille Brasiliassa moka, Galaxylla otettu kuva olikin Getty Imagesin kuvituskuva Samsungille Brasiliassa moka, Galaxylla otettu kuva olikin Getty Imagesin kuvituskuva (18.8.2018 20:49)
Älypuhelinmarkkinat ovat yksi maailman tiukiten kilpailluista aloista, jossa imagolla ja markkinoinnilla voi olla arvaamaton arvo. Samsungin, Googlen ja Applen välillä markkinoinnin hintalappu ....
Rakastatko Netflixin mainoksetonta ja tauotonta katselukokemusta? Siihen saattaa tulla muutos Rakastatko Netflixin mainoksetonta ja tauotonta katselukokemusta? Siihen saattaa tulla muutos (18.8.2018 19:29)
Netflix on noussut viimeisen kymmenen vuoden, ja erityisesti viimeisen viiden vuoden, aikana valtaisan tärkeään asemaan televisio- ja elokuvarintamalla. Se todisti, että ihmiset ovat kyllä valmiita ....
OnePlus 6T saapuu jo syksyllä - erittäin merkittävä malli OnePlussan kannalta OnePlus 6T saapuu jo syksyllä - erittäin merkittävä malli OnePlussan kannalta (18.8.2018 16:10)
Vaikka OnePlus 6 julkaisusta onkin vain vajaa kolme kuukautta, on jo seuraava malli tulossa. Veikkaukset ovat sen puolella, että lokakuussa julkaistaan OnePlus 6T, joka on OnePlussalle tyypilliseen ....
GeForce RTX 2080 Tin tekniset tiedot paljastuivat GeForce RTX 2080 Tin tekniset tiedot paljastuivat (18.8.2018 09:28)
Nvidian on ensi viikolla määrä julkistaa uuden sukupolven näytönohjaimia ja VideoCardz.com-sivusto väittää tietävänsä ohjaimien tekniset tiedot. Ohjaimet esitellään maanantaina 20. elokuuta ....

Uutisarkisto