YouTuben uuden Remix-musiikkipalvelun julkaisu viivästynyt?

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 6.3.2018 21:01

YouTuben uuden Remix-musiikkipalvelun julkaisu viivästynyt? Google on pyrkinyt jo vuosia kamppailemaan musiikkipalveluiden herruudesta, mutta sen yritykset ovat jääneet tähän mennessä melko heikoiksi. Google Play Music ja YouTube Red ovat tarjonneet haastetta Apple Musicille ja Spotifylle, mutta toistaiseksi suosiota ei ole kertynyt toivotulla tavalla.
Jo viime vuoden lopusta asti on kuitenkin odotettu Googlen uutta musiikkipalvelua, jonka lanseerausta veikataan tälle keväälle. YouTube Remix -nimellä tunnettu palvelu on kuitenkin viivästymässä, kertoo Variety.

Huhujen mukaan uusi palvelu oli määrä julkaista jo tässä kuussa ja kenties suositulla SXSW-musiikkifestivaaleilla, joka lähtevät käyntiin perjantaina, mutta YouTuben tiedottajan mukaan yhtiön ei ollut koskaan tarkoitus esitellä palvelua festivaaleilla.

Koska sisäpiirilähteet ovat jo pitkään uskotelleet, että julkaisu tapahtuu maaliskuun alussa juuri kyseisessä tapahtumassa, niin melko todennäköistä on, että YouTube on päättänyt jossain vaiheessa viivästyttää julkaisua.Tapahtumassa edelleen puhuu mm. YouTuben toimitusjohtaja Susan Wojcicki, joten yhtiön näkyvyyteen festivaalissa on panostettu melkoisesti. Tämänkin perusteella julkaisu oli jossain vaiheessa vielä tarkoitus tehdä juuri SXSW:n lavalta.

YouTube Remix on huhujen mukaan Spotifyn kaltainen maksullinen musiikkipalvelu, joka tarjoaa myös videosisältöä, kuten musiikkivideoita ja muita lyhyempiä klippejä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna (6.12.2019 16:51)
YouTuben viime vuonna julkaisema Rewind-muistelovideo ei ollut nettikansan mieleen, sillä siitä tuli palveluin vihatuin (dislike) video. Tähän päivään mennessä videolle on annettu 17 miljoonaa ....
Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen (6.12.2019 16:00)
Puolijohdejätti Qualcomm ja Pokemon Go -pelistä parhaiten tunnettu Niantic Labs kehittävät yhdessä uuteen Snapdragon XR2 -alustaan perustuvia AR-laseja. Kehitteillä olevat AR-lasit eivät ....
Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) (6.12.2019 15:31)
Black Friday oli ja meni. Black Friday -tarjousjuhlan aikana nähtiin paljon tarjouksia kuulokkeiden kohdalla. Tarjouksessa olivat esimerkiksi Sennheiser HD 598 Cs, Sony WF-1000XM3 ja Sony WH-1000XM3 ....
Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera (6.12.2019 12:01)
Motorolan One -sarja sai taas uuden lisäyksen, sillä yritys julkisti Motorola One Hyper -puhelimen. Motorola on tänä vuonna tuonut markkinoille muun muassa Motorola One Macron, Motorola One ....
Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera (6.12.2019 11:05)
Samsungin komponenttikehityksestä on kuultu kamerasensoriuutisia muutamaan otteeseen tämän vuoden aikana. Yhtiö on kertonut kehittäneensä niin 64 kuin peräti 108 megapikselin kennot älypuhelimiin. ....

Uutisarkisto