AfterDawn: IT-alan uutiset

uTorrentista löytyi vakava haavoittuvuus – Lataa päivitys täältä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.2.2018 15:38 Kommentteja (1)

uTorrentista löytyi vakava haavoittuvuus – Lataa päivitys täältä BitTorrentin kehittämästä suositusta uTorrent-asiakasohjelmasta on löytynyt vakavia haavoittuvuuksia.
Googlella työskentelevä tietoturvatutkija Tavis Ormandy havaitsi ohjelmissa olevien haavoittuvuuksien mahdollistavan koodin etäsuorittamisen verkkosivulle sijoitetun haitallisen koodin avulla. Mikäli käyttäjän tietokoneella on uTorrent asennettuna ja hän eksyy haavoittuvuutta hyödyntävälle sivustolle, voidaan kohteen tietokoneelle ladata tiedostoja hänen tietämättään.

Ormandy kertoi löytämistään haavoittuvuuksista BitTorrentille jo viime vuoden puolella, mutta BitTorrent ei syystä tai toisesta kyennyt julkaisemaan paikkauksia 90 vuorokauden salassapitoaikaikkunan aikana.

BitTorrent on korjannut haavoittuvuudet uTorrentin uusimmassa beta-versiossa, mutta korjattua vakaata versiota ei ole vielä julkaistu. UTorrentin uusimman ja turvallisen beta-version voit ladata Download.fi-palvelusta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

123.2.2018 13:08

Käyttääkö tuota vielä joku? Ei kannattaisi. Ihan vähänväliä siitä löytyy millon mitäkin ongelmia.

Lataa vaikka Deluge.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto