Ostaisitko Spotify-kuulokkeet tai -kaiuttimen? Sellaiset voivat olla tuloillaan

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 21.2.2018 10:04

Ostaisitko Spotify-kuulokkeet tai -kaiuttimen? Sellaiset voivat olla tuloillaan Verkkosivusto Musicallyn havaitsemien työpaikkailmoitusten perusteella on virinnyt spekulaatioita Spotifyn salaisesta laitekehityshankkeesta. Ruotsalainen suoratoistopalvelu hakee riveihinsä laitekehitysjohtajia, mikä on hieman erikoista digitaalista musiikkipalvelua kehittävälle yritykselle.
Spotifyn epäilläänkin kehittävän omaa kaiutintuotetta, joka voisi haastaa esimerkiksi äänentoiston laadun osalta paljon kiitosta saaneen Applen HomePodin. Periaatteessa Spotify voisi etsiä laitekehitysjohtajia vain tietyn yhteistyökumppanin kanssa luotavaa laitetta varten, mutta koska työpaikkailmoituksissa puhutaan myös laitetuotannosta, niin oletettavasti Spotify on tiiviisti mukana myös kehitettävien laitteiden kokoonpanossa ja jakelussa.

Koska Spotify vasta rekrytoi osaavaa johtajia projektia varten, on laitekehitys todennäköisesti vielä hyvin alkutekijöissä. Spotify-merkkistä kaiutinta tai kuulokkeita tuskin nähdään markkinoilla vielä hetkeen. Spotifyn pitää myös selvittää, että haluaako se lisätä laitteeseen puheohjauksen – jos se haluaa, niin mistä se sellaisen saisi. Amazon ja Google voisivat periaatteessa lisensoida omaa teknologiaa Spotifyn käyttöön.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Googlen uusi projekti on Ihmehimmeli - kyllä, suomeksi ja juuri noin kirjoitettuna Googlen uusi projekti on Ihmehimmeli - kyllä, suomeksi ja juuri noin kirjoitettuna (20.9.2019 13:10)
Googlen Project Ihmehimmeli on tekoälyprojekti, joka tuo biologiasta opittua ajallista koodausta (temporal coding) koneoppimiseen ja tekoälykehitykseen.
Amazon kiinnostui ilmastonmuutoksesta – Tilasi 100 000 uutta sähköautoa Amazon kiinnostui ilmastonmuutoksesta – Tilasi 100 000 uutta sähköautoa (20.9.2019 05:51)
Sähköautojen vyörymistä markkinoille ei voi estää enää mikään ja autoilun muutos näyttää saaneen kunnon sysäyksen myös Amazonin puolelta. Verkkokauppajätti on nimittäin tilannut peräti 100 000 ....
iOS 13 on julkaistu – Päivitä heti puhelimesi iOS 13 on julkaistu – Päivitä heti puhelimesi (20.9.2019 05:35)
Apple on julkaissut iOS 13 -käyttöjärjestelmäpäivityksen sitä tukeville laitteilla. Käytännössä päivityksen voi asentaa iPhone 6S:ään uudemmille iPhone-malleille sekä 7. sukupolven iPod touchille. ....
iPhone 11 Prosta löytyi lisää salaisuuksia – Puhelimessa ehkä kaksi gigatavua enemmän muistia iPhone 11 Prosta löytyi lisää salaisuuksia – Puhelimessa ehkä kaksi gigatavua enemmän muistia (19.9.2019 20:06)
iPhone 11 Pro -puhelimien käyttömuistin määrään on liittynyt ristiriitaisia tietoja ja soppaa hämmentää entisestään sovelluskehittäjä Steve Troughton-Smithin spekulaatiot. Hänen mukaansa puhelimista ....
Huaweilta uusi Android-lippulaiva – Kompensoiko rauta puutteellista softaa? Huaweilta uusi Android-lippulaiva – Kompensoiko rauta puutteellista softaa? (19.9.2019 17:21)
Huawei on nyt palannut älypuhelinareenoille esittelemällä Mate 30:n ja Mate 30 Pron. Yhtiö ei tietenkään ollut missään välissä pois markkinoilta, mutta Yhdysvaltojen asetettua Huawein mustalle ....

Uutisarkisto