AfterDawn: IT-alan uutiset

Teslan tuleva hyperauto Roadster kuvattiin – ja photoshopattiin esittelemään eri värivaihtoehtoja

Kirjoittaja AfterDawn @ 17.2.2018 22:35

Teslan tuleva hyperauto Roadster kuvattiin – ja photoshopattiin esittelemään eri värivaihtoehtoja Elon Musk aloitti sähköautosaagansa esittelemällä Tesla Roadster -nimisen automallin vuonna 2008. Sporttista sähköautoa on sittemmin seurannut yksi toistaan vakuuttavampia malleja, joihin lukeutuu tietysti uusin edullinen Model 3.
Viime esittelytilaisuudessa Tesla kuitenkin julkisti rekan ohessa tulevan henkilöautomallin, joka kantaa myös nimeä Roadster. Kyseessä on Teslan ensimmäisen auton uusi versio, joka on Muskin mukaan teknisesti aivan älytön.

Kyseessä on superauto, tai kenties pikemminkin hyperauto, joka pystyy kiihdyttämään sataan alle kahden sekunnin. Ja 1,9 sekunnin kiihtyvyys on vieläpä hitaammassa perusmallissa.

Niinpä monet varmasti odottavatkin vuoden 2020 julkaisuun suunniteltua autoa, mutta tässä vaiheessa edes kuvat siitä ovat harvassa. Onneksi niille, jotka ovat jo sijoittaneet 50 000 dollarin pantin tulevalle Roadster-tilaukselle, Tesla on tuonut auton katsottavaksi päämajaansa.

Autosta onkin otettu jo kuvia ilmeisesti Teslalla työskentelevän CaseyS:n toimesta, joissa näkyy monesta kuvakulmasta Teslan futuristista muotoilua. Toistaiseksi Roadsteria ei kuitenkaan ole nähty kuin Teslalle tuttuna punaisena versiona, jollaisena se on esitteillä myös tällä kertaa.

Mikäli kuitenkin haluat nähdä mitä se näyttäisi muina värivaihtoehtoina, niin yksi kuvista on yhteisön toimesta photoshopattu useille eri värivaihtoehdoille.

Mikä alla olevista värivaihtoehdoista on oma suosikkisi? Lisää kuvia löydät tästä Imgurin kuvakansiosta.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Päivän diili: SSD-levyjä superhalvalla - 120GB 21 eurolla, 240GB 35 eurolla, 480GB, 960GB, ... Päivän diili: SSD-levyjä superhalvalla - 120GB 21 eurolla, 240GB 35 eurolla, 480GB, 960GB, ... (19.1.2019 11:50)
Vanhemmalle läppärille tai pöytäkoneelle saa kummasti lisää käyttövuosia, kun vaihtaa tietokoneen kovalevyn tilalle SSD-levyn. Jopa hitaimmatkin SSD-levyt päivittävät käytännössä kaikki kovalevyt ....
Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto (19.1.2019 11:05)
Älypuhelinmerkkien yllätyksiä jo vuosia murskannut Evan Blass (@evleaks) on iskenyt jälleen julkaisemalla lehdistökuvan Samsungin Galaxy S10 -mallistosta. Kuten on jo vähän aikaa ollut puhetta, ....
3 kommenttia
Spotify julkaisee tänä vuonna oman soittimen – Yhtiön ensimmäinen laitejulkaisu Spotify julkaisee tänä vuonna oman soittimen – Yhtiön ensimmäinen laitejulkaisu (19.1.2019 10:34)
Suoratoistopalvelu Spotify on kokeilemassa mahdollisuuksiaan laitemarkkinoilla, kertoo brittiläinen talousjulkaisu Financial Times. Myöhemmin tänä vuonna ruotsalaisyhtiö aikoo nimittäin esitellä ....
Microsoft: Windows 10 Mobile on kuollut, vaihtakaa Androidiin tai iPhoneen Microsoft: Windows 10 Mobile on kuollut, vaihtakaa Androidiin tai iPhoneen (18.1.2019 21:36)
Microsoft on virallisesti kuopannut myös Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän ja kehottaa käyttäjiä vaihtamaan muihin käyttöjärjestelmiin ennen tuen loppumista joulukuussa 2019.
10 kommenttia
Microsoft luovutti Cortanan kanssa? Ei kilpaile Alexaa vastaan Microsoft luovutti Cortanan kanssa? Ei kilpaile Alexaa vastaan (18.1.2019 14:29)
Kerroimme aiemmin tällä viikolla Microsoftin aikomuksesta erottaa Windows 10:n hakupalkki ja Cortana toisistaan. Ohjelmistojätti näyttää uudistavan Cortanan ympärille rakennettavaa liiketoimintastrategiaa ....

Uutisarkisto