AfterDawn: IT-alan uutiset

Iso Arska nähdään tulevassa kulttielokuva Kung Furyn jatko-osassa

Kirjoittaja AfterDawn @ 17.2.2018 18:27

Iso Arska nähdään tulevassa kulttielokuva Kung Furyn jatko-osassa Parin vuoden takainen lyhytelokuva Kung Fury saavutti nopeasti kulttielokuvan statuksen, ja 80-luvun elokuvista inspiraatio ammentanut erikoinen tuotos keräsi nimityksiä ja palkintoja siihen malliin, että siitä on tulossa jatko-osa.
Noin puolen tunnin mittainen toimintapakkaus sisälsi niin natseja, dinosauruksia, viikinkejä, ninjoja kuin David Hasselhoffinkin. David Sandbergin kirjoittaman ja ohjaaman elokuvan jatko-osaan on nyt varmistunut myös Hoffin tasoisia näyttelijöitä.

Itseasiassa Varietyn mukaan David Hasselhoff nähdään myös toisessa osassa, todennäköisesti jälleen itsenään, mutta mukaan tulee myös Michael Fassbender, joka on nähty aiemmin mm. Steve Jobsina ja Magnetona, sekä itse iso Arska, Arnold Schwarzenegger.

Elokuvan tuottaa jälleen David Sandbergin Laser Unicorns -yhtiö ja Sandberg itse ohjaa ja tähdittää jälleen elokuvaa. Tällä kertaa kyseessä on kokopitkä elokuva, joka sijoittuu 80-luvun Miamiin, mutta Kung Fury -päähahmon lisäksi tarinassa ei ole muita yhteyksiä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Pohjoismaiden julkisen liikenteen tiedot Applen karttoihin – myös Suomi mukana Pohjoismaiden julkisen liikenteen tiedot Applen karttoihin – myös Suomi mukana (21.1.2019 11:04)
Google Maps on näyttänyt jo pitkään julkisen liikenteen vuorot reittihaun yhteydessä. Nyt myös Apple on alkanut kirimään Googlea karttojensa kanssa, kun Pohjoismaiden, Suomi mukaan lukien, julkisen ....
Apple palautti klassikkomallin myyntiin – Varastot tyhjenivät heti Apple palautti klassikkomallin myyntiin – Varastot tyhjenivät heti (21.1.2019 10:12)
Apple palautti hetkellisesti klassikkomalli iPhone SE:n takaisin myyntiin. Malli oli myynnissä vain Yhdysvalloissa, eikä palautumisesta muille markkinoille ole tietoa. Maanantaiaamulla malli ....
Mikrobitti: Nettipiraatille maksettavaksi sadan euron vahingonkorvaus ja 23 000 euroa oikeudenkäyntikulut Mikrobitti: Nettipiraatille maksettavaksi sadan euron vahingonkorvaus ja 23 000 euroa oikeudenkäyntikulut (21.1.2019 10:04)
Markkinaoikeus on määrännyt suomalaisen verkkopiraatin maksamaan 100 euron vahingonkorvaukset Crystalis Entertainmentille kahden Black Sails -televisiosarjan jakson jakamisen takia. Crystalista ....
1 kommentti
Google julkaisemassa edullisemman version Pixel 3:sta – Videoesittely Google julkaisemassa edullisemman version Pixel 3:sta – Videoesittely (21.1.2019 09:30)
Älypuhelinmerkit ovat selvästi siirtymässä kahden kärjen mallista kolmen mallin kärkeen. Enää ei riitä, että lippulaivasta tarjotaan tavallinen malli ja Plus-kokoinen malli, vaan näiden lisäksi ....
Peltipoliisitiedot saapuvat Google Mapsiin Peltipoliisitiedot saapuvat Google Mapsiin (21.1.2019 09:13)
Autonavigointilaitteille ei ole välttämättä enää juurikaan käyttöä, koska Google Maps ja muut mobiilisovellukset ovat kirineet ominaisuuksissa ja tarkkuudessa niiden tasolle. Navigaattoreissa ....
1 kommentti

Uutisarkisto