Harvinaista herkkua – EA jakaa klassikkopeliä täysin ilmaiseksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 14.2.2018 11:05 Kommentteja (1)

Harvinaista herkkua – EA jakaa klassikkopeliä täysin ilmaiseksi Pelijätti EA myy parhaillaan vuonna 2008 ilmestynyttä klassikkopelin maineeseen yltänyttä Dead Spacea 0 euron hintaan. Pelin voi käydä lataamassa omalle PC:lle täysin maksutta Origin-kaupan kautta.
Vuonna 2008 julkaistu kauhupeli ei vaadi alleen kovin kummoista järjestelmää, joten siitä riittää pelattavaa vaikka käytössä olisikin vähän mopompi tietokone. Minimivaatimuksena on Windows XP / Windows Vista (käyttömuistia 1 GB tai 2 GB) ja näytönohjaimen olisi oltava Nvidia GeForce 6800 / ATI X1600 Pro tai parempi (vähintään DirectX 9c -tasoa siis). Asennus syö kiintolevyltä 7,5 gigatavua muistia.Edellinen Seuraava  

1 kommentti

114.2.2018 20:44

Ostan mieluummin Steamistä kun asennan Originin.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto